Atletisme

Mercè Guerra, Campiona de Catalunya de Cros

Mercè Guerra. Eix

El passat diumenge 4 de febrer, es va celebrar el Campionat de Catalunya Sub23 i Màster de Cros Individual en el marc del 33è Cros de Caldes de Malavella, organitzat per l’Ajuntament de la ciutat i el Consell Comarcal de La Selva.

La competició es va disputar sobre una distancia  9.300 metres amb un circuit força exigent que a mes es va complicar per l’estat de terreny degut a les condicions meteorològiques.

Amb una cursa ràpida Mercè es va situar al grup capdavanter, junt a la I. Batlle (GEIEG) i la Marina Garcia (AA Catalunya), va imposar un fort ritme, que va anar despenjant a la resta d’atletes del grup, guanyat la prova amb una amplia avantatge sobre las segona classificada, Irene Batlle (GEIEG) .

Amb aquest resultat la Mercè s’assegura formar part de la Selecció Catalana que el proper 11 de març es desplaçarà a la població de Mérida (Badajoz) per disputar el Campionat d’Espanya de Cros.

Antonio Redondo, Campió Catalunya de 5 km marxa M40

També hem de parlar d’aquesta disciplina atlètica, la Marxa, que tants èxits ha donat a l’atletisme vilanoví.

El passat diumenge 4 de febrer es va celebrar el Campionat de Catalunya de Marxa Absolut, Sub.23, Sub.20, Sub.18 i Màster, en el marc del 3r Gran Premi de Marxa en Ruta del Vendrell, organitzat pel Club Atletisme Runners el Vendrell als barris Marítims de Coma-ruga i Sant Salvador.

Amb un circuit marcat també per les condicions meteorològiques, Antonio Redondo (Dinami-K CA Vilanova), en el seu retorn a la competició es va proclamar Campió de Catalunya categoria M40 sobre una distancia de 5 km amb un temps de 23’50”.