Copa Federación

El Vilafranca supera per la mínima el Logroñés a l'anada dels quarts de final de la Copa Federación

Vilafranca - SD Logroñés. Eix

Vilafranca 1 - SD Logroñés 0

Més a prop de les semifinals. El Vilafranca ha superat aquest vespre la Sociedad Deportiva Logroñés en el partit d'anada del quarts de final de la Copa Federación i ha donat un pas endavant per aconseguir una fita impensable a principi de temporada. El triomf penedesenc hauria pogut ser fins i tot més ampli si l'àrbitre no hagués anul.lat un gol a Víctor Oribe en el minut 77.

El Vilafranca ha encarat el duel contra el segon classificat del grup 16 de Tercera Divisió sense complexes i en el minut 5 Oscar Hernando ha fregat l'1-0. La pressió local ha continuat fins que en el minut 17, Víctor Oribe ha completat una magnífica jugada d'atac amb una rematada que ha superat el porter Pinillos. Amb l'1-0 en contra, el Logroñés s'ha vist obligat a avançar posicions, però no ha sabut crear excessiu perill davant un Vilafranca ben ordenat que ha arribat al descans conservant el marcador favorable.

La segona part ha començat amb una bona oportunitat d'Aday que no ha pogut completar una contra en avantatge, però la polèmica ha arribat quan s'encarava ja la recta final del duel. En el minut 77, Víctor Oribe ha executat un córner que ha entrat directament a la porteria de l'equip de La Rioja, però l'àrbitre, el català Víctor Manuel Sánchez Rico, ha considerat que el porter Pinillos havia estat objecte de falta en el salt i l'ha anul.lat.

A partir d'aquí, el partit ha entrat en una fase d'igualtat i poques ocasions que ha desembocat en el definitiu 1-0, un marcador curt, però que atorga avantatge al Vilafranca per la tornada. El duel d'aquí quinze dies al nou Las Gaunas de Logroño promet ser especialment intens. El Vilafranca pot tornar a fer història

Resultats quarts de final de la Copa Federación

Vilafranca-SD Logroñés 1-0; Betis Deportivo-Ontinyent 2-0; Plasencia-Atlético Saguntino 0-2; Pontevedra-Escobedo 0-0

Vilafranca: Miguel Ramos, Guti, Arnau, Josep Díez, Eric Via, Alex Pla, Vives, Ton Ripoll (Abel Rita 71´), Oscar Hernando (Fran Alvarez 59´), Víctor Oribe, Aday (Boira 82´)

S.D.Logroñés: Pinillos, Adrián, Oscar, Nano, Saúl, Rojas, Dani Suárez, Israel Losa (Herce 78´), Rubén Peña, Niño (Bruju 61´), Tenorio (Imanol 72´)

Arbitre: Víctor Manuel Sánchez Rico (Catalunya). T.G: Alex Pla, Fran Alvarez

Gols: 1-0 Víctor Oribe (17´)

Incidències: Municipal de Vilafranca. 400 espectadors. Ambient molt fred