2ª Catalana Grup E

Reacció triomfal

El CPS Sitges capgira un marcador desfavorable de 1-0 en els darrers 13 minuts, amb gol d’Ortega i dos de Sergio

Amposta CP 1 – CPS Sitges 3

Triomf èpic del CPS Sitges tot i les dificultats que es van trobar en una pista gens fàcil com és la de l’Amposta en un partit en que l’equip sitgetà havia de picar pedra per seguir sumant de tres en tres consolidant una jornada més un liderat que encapçalen des de la primera jornada, d’aquesta manera els de Carles Busquet donen un pas més al seu objectiu d’assolir la categoria, tot a manca de dues jornades en que aquest Sitges viatja a la pista del Riudoms on un bon resultat els acostaria una mica més al premi final.

No va realitzar un bon hoquei el Patí Sitges, als primers 25 minuts de joc li van faltar ritme amb poca eficàcia de cara a barraca, l’equip no es sentia bé en una pista immensa, arribant al descans amb empat sense gols

A la represa en una jugada desafortunada en defensa va arribar el gol local, faltaven 13 minuts per la fi, l’equip necessitava la reacció que no trigava d’arribar, Ortega empatava a un caçant un rebot, va poder tornar a marcar el Cambrils amb el llançament d’una falta directa que s’anava al ferro, tot seguit va ser en Sergio que de cullera capgirava el marcador amb el 1-2 ja en els darrers instants el mateix Sergio deixava finiquitat el marcador amb el 1-3.

CPS Sitges: Colo, Roger Vidal, Rubèn Gómez, Javi Guerrero, Gerard Camarasa, Isaac Martínez, Sergio Pérez, Alex  Ortega i Alex Raventós.

Aquest dissabte 10 de febrer l’equip jugarà els 16ens de la Copa de la Segona Catalana, ho farà al pavelló de les Casernes davant un Vilanova que milita al grup C i que ocupa el quart lloc, l’hora d’inici les 21’15.