Copa Catalunya

El Cotonifici s'emporta la victòria de Pins Bens

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 15a.

Bàsquet Sitges “A” 59 - Circol Cotonifici de Badalona 63

En una freda tarda de dissabte de carnestoltes, visitava la pista de Pins Vens el Círcol Cotonifici de Badalona, un equip amb una victòria més que el Sitges i que els del Garraf havien guanyat a domicili en la primera volta de 4 punts 65-69.

El partit era retransmès en directe pel Canal Xarxa, pel canal Movistar i per totes les televisions locals, però no us preocupeu que les rues de Carnaval si que les podreu veure...

El partit d’inici igualat tot i que el Sitges aniria a remolc tot el primer quart, 0-4 al minut dos, 7-10 al minut cinc, 9-14 al minut set i al final del primer quart 15-16. Inici del segon quart i una autèntica desfeta del Sitges que no anota ni un punt i encaixa un 0-10 en cinc minuts, 15-26. Temps mort, esbroncada i comença la remuntada per finalitzar el quart i marxar al vestidor guanyant d’un punt, els de Piñero, amb dos triples consecutius del Josep 33-32. Sortida dels vestidors i mateixa dinàmica que al final del segon quart per finalitzar amb avantatge de 9 punts el tercer quart, 50-41.

En 14 minuts, del minut cinc del segon quart 15-26 fins al minut 9 del tercer quart 50-39, el Bàsquet Sitges feia un parcial de 35-13. Però en l’últim període la manca d’encert en atac, sols 6 punts anotats en joc, i les moltes personals comeses en defensa sobre els jugadors del Cotonifici, que anotaren 10 punts dels 22 punts del darrer quart de tir lliure, deixaren el Sitges per darrera en el marcador amb una darrera acció de llançament per empatar el partit, 59-62 que a punt va estar Roger Pérez d’aconseguir-ho fent que la pilota fes la corbata a la cistella donant dues voltes abans de decidir no entrar, falta personal en el rebot i final del partit 59-63.

Propera setmana visita a la difícil pista del SESE de Barcelona, segon classificat, dissabte 18 a les 20.00 hores.

CB Sitges: Alvin 6, Roger P 5, Adrià 4, Manel, Roger S. 4, Elias, Mauro, Josep  12, Seth 13, Nacho 11, Omar 4, Boleda, Miguelsanz.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 15-15  18-16  17-9  9-22