RC Sitges

RC Sitges "B" - INEF Barcelona. Jaume Andreu

Químic ER 22 - RC Sitges 36
Divisió Honor Catalana Grup B - Sènior Masculí

El RC Sitges segueix el seu idíl·lic camí amb la victòria i ni la visita al camp del fins dissabte també imbatut Químic va fer trontollar aquesta connexió, ans el contrari ja que els sitgetans signaren potser el millor partit de la temporada. Els inicis foren per el Químic, ja que el Sitges no era capaç d'aconseguir llargues possessions de pilota, el que donava opcions als barcelonins d'anotar mitjançant dos cops de càstig (6 a 0). Tot i aquests dubtes inicials en al primera oportunitat que els del Garraf tingueren una mica de continuïtat en el joc trencaven la línia local per posar-se per davant amb una marca transformada (6 a 7). Fou la primera mostra, però prou per veure que si al Sitges li sortien les coses eren superiors al Químic. Així els engranatges sitgetans anaren agafant ritme amb un joc ràpid i dinàmic en tot els aspectes, que anava superant minut rera minut a un Quimic que aguantava a dins el partit gracies al seu joc al peu i al vent a favor. Un drop i un cop per el Quimic i una altre marca per el Sitges portaven a un empat a 12 al descans.

A la represa el Sitges encara pujar una mica més el ritme el que acabar per trencar el partit definitivament. Fou una segon període per gaudir del Rugby ja que els del Garraf no sols dominaven el marcador sinó que ho feien amb un gran Rugby on tan per davantera, com per la línia el Sitges superava la defensa rival anotant fins a quatre assaigs en aquest segon període, definint un marcador clarament favorable que feia justícia al que s'havia vist sobre el terreny de joc 22 a 36 al final, i un somriure d'orella a orella a tota la parròquia sitgetana que s'havia desplaçat a la Teixonera (Barcelona).

Amb aquesta victòria el Sitges gairebé s'assegura el passi directament a semifinals ja que els dos primers classificats no han de jugar els quarts de final, anant  directament a jugar la qualificació per la final amb els guanyadors dels partits que  juguen tercer amb sisè i quart amb cinquè classificats en aquesta fase que es juga actualment.

El proper partit del primer equip sènior masculí serà aquest dissabte a les 15:30hs on rebrà al visita dels gironins del GEiEG, un equip immers en la lluita per aconseguir una plaça que els permeti qualificar-se per el Play Off de quarts de final, per el que novament serà un partit difícil i on es necessària la victòria per arribar a les semifinals directament com dèiem anteriorment.

Classificació Sènior Masculí A

RC Sitges "B" 34 - INEF Barcelona 0
Segona Catalana - Sènior Masculí

Darrer partit del segon equip Senior Masculí en aquesta fase de classificació per a les semifinals del campionat de Catalunya on rebien a un INEF Barcelona imbatut fins aquest passat diumenge, i es que els sitgetans demostraren novament la seva superioritat, davant uns voluntariosos però novells jugadors barcelonins, aconseguint una clara victòria per 34 a 0, que els permet finalitzar com a primers en aquesta llighueta el que els permetrà de jugar al semifinal a un sol partit a Sitges el proper 24 de març, davant el quart classificat encara per decidir.

Classificació Sènior Masculí B

Campionat de Catalunya Desenvolupament Femení

Després de tres setmanes sense partit l'equip femení tornava a la competició imposant-se clarament en la seva visita al camp del Cornellà. El proper partit del femení serà aquest diumenge a les 12:00hs en que rebrà la visita del BUC barceloní, un fort equip que serà una bona mesura per veure el nivell on es troba el rugby femení sitgetà.