Triomf que dóna més arguments a la salvació

L’equip suma tres victòries, tres empats i una derrota en aquest inici d’any

UD Gornal - CF Suburense. Eix

Gornal 1 – Suburense 3

Amb el triomf al camp del cuer, el Gornal, el Suburense dóna un pas més per la salvació, els d’en Xavi Hereu dels 18 punts disputats en aquesta segona volta han assegurat 11, el seu ordre en defensa en els darrers enfrontaments ha estat l’argument primordial en la seva millora com equip, passant pel seu millor moment en una fase del campionat amb enfrontaments directes. Els sitgetans sense jugar un bon partit a L’Hospitalet aconseguien la seva segona victòria consecutiva, tres punts que els fa avançar un lloc més a la classificació.

L’equip tenia una bona posada en escena, el gol de Geri, un magnífic xut de rosca, als primers 10 minuts feia justícia al millor control sitgetà, és cert que després va faltar jugar més per les bandes i no tan pel mig, però també és cert que van generar suficient de perill per anar al descans amb un marcador més favorable tot i això el locals la van tenir al minut 35 encarant el un contra un amb Nito  que molt encertat el porter del Suburense refusava.

Al minut 55 arribà el 0 a 2, falta que treu Geri magistralment al cap de Viñola i aquest no perdona, tot en una segona meitat amb més circulació de pilota per les bandes entrant molt més en joc en Guillem Gracia que després d’una altre falta treta per Geri rematava posant el 0 a 3. El gol local arribà al 90 d’un magnífic tret, arribant a la fi d’un partit en que la part negativa van ser el canvis obligats fets pel tècnic sitgetà amb diferents jugadors tocats.

Fitxa Tècnica

Gornal: Albert, (Cristian 78) Carlos, Guillem, Juanma, Andres (Solorzano 73) Guille, Omar, (Dol 73) Tonilo, Misha, (Sala 58) Jaro i Otman.

Suburense: Nito, Sergi Plazas, Manu, Freixas (Abril 73) Viñola, (Nico 67) Geri, Guillem Gracia, John, Michel, Jano, (Novellas 78) Jorge Ayala i (Salva 15).

L’àrbitre, Almeda Millan, amonestava al local Carlos i al jugador del Suburense Adrià Freixas.

El Suburense rep aquest diumenge al Júnior, 16è a la taula amb 22 punts, amb la intenció de sumar el tercer triomf consecutiu de l’equip, l’hora d’inici les 17 hores.