Copa Catalunya

El Sitges no aconsegueix guanyar a casa al Santa Coloma

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 17a.

Bàsquet Sitges “A” 68 - C.B. Sta Coloma 80

El Sitges rebia a Pins Vens el C.B. Santa Coloma, un equip que ocupa la sisena posició amb 9 partits guanyats i a un sol partit de les places de promoció d’ascens. Per l’altre banda el Sitges ocupa places de promoció de descens amb sis partits guanyats.

El cinc inicial dels del Garraf amb Nacho, Josep, Adrià, Roger i Seth feia un pèssim inici de partit, tant és així que al minut cinc, l’entrenador local es veia obligat a demanar temps mort, amb una marcador de 2-14, per parar l’allau de joc atacant especialment el del seu jugador número onze López, per finalitzar el quart 11-22.  Mal inici també del segon quart fins al minut sis, 15-31. Una lleugera millora en el joc atacant del Sitges i un parcial de 8-3 feia que s’arribés al descans amb 23-34.

Igualtat en el tercer quart amb empat a 19 punts que deixaria un marcador global a l’inici del darrer quart de 42-53. En aquests últims deu minuts, el Santa Coloma es dedicà a administrar l’avantatge assolida en el primer quart dels 10 punts, cistella amunt cistella avall, per finalitzar el partit 68-80.

El Bàsquet Sitges ocupa la darrera posició per jugar la promoció de descens i té el partit d’anada guanyat amb dos equips, el Merchanservis i el Sant Quirze, que ja són en zona de permanència. La propera setmana visita, el diumenge de Rally, a les 19:15 hores al Ciutat Vella, que amb vuit partits guanyats és l’equip immediatament per sobre dels dos mencionats anteriorment.

CB Sitges: Alvin  5, Roger P 10, Adrià  5, Manel, Roger S., Elias, Mauro, Josep 10,  Seth 24, Nacho 7, Omar 7.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 11-22  12-12  19-19  26-27