Juguen per guanyar però davant es troben un gran Sant Mauro

L’equip de Rafa Porras suma la segona derrota, totes dues amb el Sant Mauro, amb un gol a favor i sis en contra

UE Sitges. Eix

UE Sitges 1 – Sant Mauro 3

No va poder ser tot i jugar un bon partit la UE Sitges sumava la segona derrota del que va del campionat, davant un Sant Mauro que amb aquesta victòria al Municipal d’Aiguadolç aplana forca el seu camí cap al títol, l’UE Sitges però va tenir les seves opcions, sobretot a la segona part quan amb l’empat a 1 al marcador Rubèn Cortès va tenir a les seves botes una magnífica oportunitat que hauria posat per davant als homes d’en Rafa Porras.

El partit

El Sant Mauro va avisar al minut 10, quan una errada en la cessió de David Carrasco a punt va estar d’aprofitar-la Aitor Martínez per avançar als igualadins, també va disposar d’una bona ocasió el Sitges al minut 25, amb una rematada de cap de Victor Olmedo que va fregar el travesser.

El partit era intens i disputat i a poc d’acabar la primera meitat el Sant Mauro aconseguia posar-se per davant al marcador amb un gol d’Enric Palet, que va aprofitar una pilota solta a l’àrea per marcar el 0-1 al minut 38.

Quatre canvis d’entrada a la segona part pel Sitges Candel, Jonatan Durango, Cortès i Raul entraven al terreny de joc per intentar ser els revulsius necessaris per capgirar el 0-1, al minut de la represa, Marc Montaner va estar a punt d’empatar amb una rematada de cap després d’una centrada de Jonatan Durango al minut 60 i després d’una gran acció ofensiva de Montaner, Raul aconseguia empatar el 1-1, eren els millors moments d’un Sitges que semblava tenir contra les cordes a tot un Sant Mauro i més quan al 71 Rubèn Cortès va tenir la millor ocasió per desequilibrar la balança, el seu xut però sol davant la porteria, el va acabar desviant un encertat porter del Sant Mauro.

El líder no ho va desaprofitar perquè a deu minuts del final, Said posava el 1-2 aprofitant un servei de banda per rematar, tot sol de cap al fons de la xarxa, al minut 84 el veterà golejador Pedro Calvo molt atent a un refús de Roger va marcar el definitiu 1-3.

UE Sitges: Roger Cabezas, Rafa, (Candel 46) David Carrasco, Victor Olmedo, Alex Pérez, (Raul 46) Pepe Ruiz, (Jonatan Durango 46) Enric Bono, Idris Divols, (Yago Arenas 83) Bernat Ferret, Marc Montaner, Carlos Labastida i (Rubèn Cortès 46).

Sant Mauro: Jose Gracia, Josep Navarro, Sergi Soler, Pedro Calvo (Sergio Mora 89) Eric Zamora, Said Qulha, Eric Palet, (Alex  Zamora 70) David Guerra, Alex Rivero, Alex Llanas, (Albert Benito 83) Aitor Martínez i (Carlos Simon 61).

L’àrbitre ,Rodríguez Moreno, mostrava targetes grogues als visitants Josep Navarro, Pedro Calvo, Said Qulha i Alex Rivero.

Mentre que als locals mostrava targeta groga per Rafa, Victor Olmedo i Rubèn Cortès.

La UE Sitges es desplaça a Vilanova del Camí per jugar davant l’Anoia sisè a la taula amb 43 punts, el partit es juga aquest dissabte a partir de les 17’30 hores.