CN Sitges

Alvaro Bravo aconsegueix 4 medalles i Eric Garcia dos diplomes

Alejandro Bravo. Eix

Campionat de Catalunya de Natació Aleví

Els dies 23,24 i 25 de febrer l’equip de natació aleví del Club Natació Sitges format per Izan Segura, Pol Portillo, Mar Andreu, Pau Rios, Eric Atienza, Alex Matas, Eric Garcia, Míriam Sánchez, Abigail de Ronne, Alejandro Bravo i Ana Peris va desplaçar-se a Manresa per competir en el Campionat de Catalunya de categoria amb un total d’11 nedadors.

Durant els 3 dies de campionat, els nedadors van participar en un total de 32 proves individuals i en 4 relleus. A nivell col·lectiu, l’equip va aconseguir una molt bona 5ª posició en categoria masculí, nascuts el 2005, i acabant en la 23ª posició per equips. A nivell individual, va destacar l’Alejandro Bravo, amb una plata en la prova de 100 lliures i 3 bronzes en les proves de 100 esquena, 100 papallona i 200 papallona, i aconseguint tres marques que li permetran participar en el proper campionat d’Espanya. Un altre nedador que va destacar va ser l’Eric García, aconseguint una 4ª posició en els 1500 lliures i la 8ª posició en els 400 lliures. A nivell d’equip, l’entitat va aconseguir que tots els nedadors aconseguissin rebaixar els seus registres personals en gairebé totes les proves en les que van participar, amb el que van mostrar que tota la feina feta durant el que va de temporada ha donat un grans resultats .

Campionat de Catalunya de Duatló per equips

El passat diumenge es va diputar a La Pineda el Campionat de Catalunya de duatló per relleus en distància supersprint (3k carrera a a peu-7 kms de ciclisme- 1,5km de carrera a peu) on van participar més de seixanta clubs en la prova oficial del campionat.

Cadascun dels rellevistes van fer tres segments abans de passar el relleu al següent rellevista. L’equip masculí que la secció de triatló del Club Natació Sitges va portar a la competició de Pineda va ser: Marc Gaspar 31’26” David Martínez 30’39” i Rafa Llamas 29’03” amb un temps total de 1h31’18”.

Després de 4 proves puntuables, en la categoría masculina el Club Natació, ja puntua a tres proves i puja a la 16è posició a la primera divisió.

La propera prova Lliga de Clubs Duatló amb participació de sitgetans serà la de Girona el proper diumenge 4 de març