Trail

La sitgetana Mònica Vives es proclama campiona d’Espanya de Trail

La sitgetana Mònica Vives. Eix

La sitgetana Mònica Vives s’ha proclamat Campiona d’Espanya Absolut de Trail de la Real Federació Espanyola d’Atletisme en la prova celebrada, el passat 24 de febrer, a l’illa de Gran Canària.

Vives va córrer els 64 kilòmetres de recorregut de la Transgrancanaria, entre les localitats de Artenara i Maspalomas, amb un desnivell acumulat de 3.200m i un temps de 6 hores, 15 minuts i 33 segons. Amb aquest resultat va superar 20’’ la corredora castellonenca Laila Cañes (6:15.54), i en poc menys de 2’ a l’especialista cantàbrica Azara García de los Salmones (6:17.19).

Les tres primeres classificades representaran la selecció espanyola en el proper mundial en l’especialitat que es disputarà a Castelló el 12 de maig, com assegura l’empresa organitzadora de la prova Gran Canària, Arista Eventos.

La corredora sitgetana és la primera atleta catalana que guanya aquest campionat que enguany arriba a la quarta edició- des que la modalitat de Trail va entrar a formar part de la RFEA.