Ok Lliga masculina

El Vendrell perd 4 a 8 amb l'Alcoi

CE Vendrell - Pas Alcoi. Eix

El CE Vendrell va perdre 4 a 8 amb l'Alcoi en la jornada 21 de l'OK Lliga i se situa en la vuitena posició de la classificació.

L'Alcoi va estar més encertat de cara a porteria i va dominar en el marcador en tot moment. Al minut 8, amb gols de Pere Cañellas, els visitants ja van agafar dos gols d'avantatge. A cinc minuts per al descans, un gol d'Iker Casado ajustava el marcador, però amb dos gols més de l'Acoi, de Tuti Baeli i de Maxi Oruste, la primera part va finalitzar amb un 1 a 4. Als cinc minuts de la represa, Pere Cañellas i Maxi Oruste van posar un 1 a 6 al marcador. Al minut 33, Edu Fernández va fer el segon gol del Vendrell. Encara quedaven minuts de partit per mirar de retallar distància al marcador, però Maxi Oruste, al minut 37, i Carlos Cantó, al minut 48, van ampliar-la a favor de l'Alcoi. Al final, Jordi Ferrer i Cristian Rodríguez, aquest últim de penal, van maquillar una mica el resultat final.

El proper dissabte 10 de març, a les 20:30 h, el CE Vendrell jugarà el partit corresponent a la jornada 22 de l'OK Lliga a la pista del Lloret.

CE VENDRELL (4): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez i Edu Fernández - cinc inicial –, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Roger Rocasalbas, David Lecha i Pol Ferrer (p).

PAS ALCOY (8): Marc Grau (p), Pere Cañellas, Maxi Oruste, Tuti Baeli i Fran Roca - cinc inicial –, Vicent Martí, Tuti Baeli, Carlos Cantó, Roc Llisa i Manuel Monje (p).

Gols: 0-1 (4') Pere Cañellas; 0-2 (8') Pere Cañellas; 1-2 (19') Iker Casado; 1-3 (23') Tuti Baeli; 1-4 (24') Maxi Oruste, de falta directa; 1-5 (29') Pere Cañellas; 1-6 (30') Maxi Oruste; 2-6 (33') Edu Fernández, de falta directa; 2-7 (37') Maxi Oruste, de falta directa; 2-8 (48') Carlos Cantó; 3-8 (49') Jordi Ferrer, i 4-8 (49') Cristian Rodríguez, de penal.

Àrbitres: Valverde i Picó.

Targetes: blaves a Manu Monje (21'), Fran Roca (33') i Joan Lluís Mudarra (49').