Copa Catalunya

Mal resultat del CB Sitges per fugir de la promoció

C.B. Sta Coloma 76 - Bàsquet Sitges “A” 64

Desplaçament del Bàsquet Sitges a Ciutat Vella el diumenge a la tarda del dia del Ralli per enfrontar-se a un equip amb tres victòries més que els del Garraf i que és a la zona tranquil·la de la classificació. Els de Piñero es desplaçaven amb la baixa de Seth Goodman i Roger Saladié.

Bona dinàmica del Sitges en els tres primers quarts tot i que no n’aconseguirà guanyar cap i tots els va perdre d’un punt i per tant, s’arribava al darrer quart amb desavantatge de tres punts 53-50. Bona dinàmica en un difícil desplaçament sense el jugador franquícia de l’equip, però un mal inici al darrer quart encaixant un 10-1, començaria a sentenciar el partit 62-51 a manca de cinc minuts. El Bàsquet Sitges ja no tornaria a tenir opcions d’entrar al partit i acabaria perdent 76-64.

Cada cop queden menys jornades i es compliquen més les opcions de fugir de la promoció de descens. Ara la zona tranquil·la de la classificació ja és a 2 partits (8 guanyats del Girona, que és el primer equip que no ha de jugar fases de permanència, per 6 victòries del Sitges). Aquest cap de setmana visita Pins Vens l’AD Torreforta que és penúltim a tant sols un partit del Sitges amb 5 guanyats i que és rival directe. El partit es jugarà a les 18:00, horari habitual de dissabtes a Pins Vens.

Alvin 12, Roger P 18, Adrià, Manel, Roger S., Elias 8, Mauro 7, Josep 3, Seth, Nacho 5, Omar 9, Otto 2.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  18-17  20-19  15-14  23-14