Victòries dels dos sèniors del CNB Vilanova

Joventut Sant Vicenç - CNB Vilanova. Eix

Sènior Masculí

Joventut Sant Vicenç 40 - CNB Vilanova 67

Diumenge a la tarda el sènior vilanoví visitava el Joventut Sant Vicenç, equip que només ha aconseguit tres victòries aquesta temporada, consigna doncs, no relaxar-se i aconseguir mantenir la intensitat de les darreres setmanes per encarar el tram final de la lliga.

Sortida amb Lluis, Nil, Mateo, Sugri i Collados. Els locals comencen molt intensos, alternant defensa individual i zonal. Per la seva banda els vilanovins no estan prou ficats al partit, poc encert des de el perímetre i falta de concentració en defensa fan que la igualtat llueixi al marcador. La gran actuació de Collados manté els grocs per davant a la fi del primer quart, 12-19.

Les sensacions no son bones, joc lent, poc vistós, defensa permissiva...l’antítesi de les característiques del líder de la categoria. Com a mostra un escarransit parcial de 6-8 al quart, que fa marxar els vilanovins nou punts a dalt al descans, 18-27.

Al tercer quart el sènior vilanoví es va activar, sobre tot de la mà d'un Sugri omnipresent, que va contagiar els seus companys. Els locals no aguantaven el ritme imposat per Guillaumes i Nil, aquest segon en gran estat de forma, i perden el parcial 11-22.

Darrers deu minuts amb el partit decidit, sense cap complicació. Gran quart d'Aleix i Burcet que van anotar quinze dels divuit punts de l'equip. Expedient complert, vuit jornades pel final i una setmana més encapçalant la classificació. Destacar el debut de Rai Hernández del sots21, que va quallar un bon partit.

Dissabte vinent a les 18:00 els grocs reben el CB La Palma.

CNBVILANOVA: SUGRI (8), RAI (2), NIL (6), LLUIS (9), COLLADOS (13), BURCET (11), ALEIX (6), CARLOS (10), ALEX I MATEO (2)

Salva Pastó

Sènior femení

CNB Vilanova 74 - 36 CB Sant Climent

El sènior femení rebia la visita del darrer classificat de la categoria. Un equip que encara no s'ha estrenat en la competició i compta els partits per derrotes. La gran diferència en el marcador del partit d'anada feia que les vilanovines sortissin a la pista poc endollades. El marcador del primer quart (10 a 7) parla per si sol de la poca intensitat de les locals. La dinàmica continuava igual en el segon parcial arribant a la mitja part amb u 25 a 13 per les grogues però males sensacions a la pista.

El pas pel vestuari provocava un canvi de xip. Amb el partit decidit, la consigna era clara: augmentar la intensitat i el nivell d'energia per gaudir dels darrers 20 minuts de partits i marxar amb un bon sabor de boca.

El parcial de la segona part (49 a 23) demostra que les de Vilanova van saber entrar dins d'un partit  complicat de jugar un diumenge a la tarda.