Copa Federación

El Vilafranca empata i es jugarà a Ontinyent l'accés a la final de la Copa Federación

Vilafranca - Ontinyent . Eix

Vilafranca-Ontinyent 1-1

Tot obert. Vilafranca i Ontinyent ha empatat aquest vespre en el partit d'anada de les semifinals de la Copa Federación en un duel més igualat del que es podia preveure a priori entre dos equips de diferent categoria. De fet, l'1-1 ha estat fins i tot curt pels mèrits del Vilafranca que ha ratllat a molt bon nivell i ha generat suficients ocasions per haver aconseguit un millor resultat.

Els primers 30 minuts han estat de total domini vilafranquí. Els penedesencs han tancat al seu terreny de joc als valencians i Víctor Oribe ha fregat l'1-0 en el minut 25 en un xut de falta que s'ha estavellat al pal. L'Ontinyent, però, ha fet valer la seva condició d'equip de Segona B i ha tret petroli d'una de les seves limitades aproximacions. En el minut 38, Alvaro Sánchez, en una rematada de cap a la sortida d'un fora de banda, ha superat Miguel Ramos i ha avançat els seus (0-1).

Dos minuts més tard d'aquest gol ha arribat la jugada polèmica del vespre en unes clares mans del central valencià Carrasco que l'àrbitre, de manera poc comprensible, no ha vist. Amb el 0-1, s'ha encarat una segona part en la que el Vilafranca ha continuat buscant la porteria de Satoca. En el minut 58 ha arribat la recompensa a tota la feina feta amb un penal sobre Víctor Oribe que ha transformat ell mateix (1-1).

A partit d'aquí, el duel ha entrat en una nova fase. L'Ontinyent ha apretat amb major convicció i ha forçat diverses arribades davant un Vilafranca més precabut. En el minut 90, els valencians han tingut l'1-2 a tocar en una rematada de Fran Machado que Miguel Ramos ha salvat de forma espectacular quan ja es cantava el gol. Al final un 1-1 que permet els penedesencs tenir opcions a El Clariano. No serà fàcil, però el Vilafranca és capaç de tot si torna a jugar com avui.

Vilafranca: Miguel Ramos, Guti, Josep Díez, Arnau, Eric Via (Vives 83´), Medina, Alex Pla, Boira, Acedo (Fran Alvarez 81´), Víctor Oribe, Abel Rita (Boada 88´)

Ontinyent: Satoca, Bauti, Fran Perujo (Soler 64´), Carrasco, Rober, Anaba, Alberto Rubio, Miguel Nemesio, Alvaro Sánchez (Sascha 81´), Leonardo, Tito Malagón (Fran Machado 58´)

Arbitre: Juan Manuel Martín Varas (Catalunya). T.G: Guti // Miguel Nemesio

Gols: 0-1 Alvaro Sánchez (39´); 1-1 Víctor Oribe (p) (58´)

Incidències: Municipal de Vilafranca. 400 espectado