Unió Ciclista Vilanova

Paco Gálvez rep la medalla d'honor de La Volta Ciclista a Catalunya

La Volta va rebre el reconeixement per la seva tasca en promoció del ciclisme formatiu

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-03-2018 9:31 Lectures 1951
Paco Gálvez rep la medalla d'honor de La Volta Ciclista a Catalunya. Unió Ciclista Vilanova

Paco Gálvez rep la medalla d'honor de La Volta Ciclista a Catalunya. Unió Ciclista Vilanova

Paco Gálvez, director tècnic de la Unió Ciclista Vilanova, ha rebut aquest dilluns la medalla d'honor de La Volta Ciclista a Catalunya durant la presentació de la 98 edició de la prova. Gàlvez va rebre el reconeixement per la seva tasca en promoció del ciclisme formatiu.

En el lliurament, Paco Gálvez va rebre la distinció de les mans del Secretari General de l'Esport i també vilanoví, Gerard Figueras, acompanyat per Rubén Peris, president i director general de la Volta Ciclista a Catalunya. A l'acte, Paco Gálvez, va estar acompanyat de la seva família, membres de la junta directiva de la Unió Ciclista Vilanova i d' Antoni Palacios, president del club. 

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament