Només set partits per acabar la temporada i l'objectiu una mica més a tocar

CNB Vilanova - AEB La Palma. Eix

CNB Vilanova 66 - AEB La Palma 27

Partit desigual a l'Isaac Gálvez de Vilanova, els locals amb una sola derrota al caseller, els visitants amb cap victòria. Ben aviat es va demostrar la diferència a sobre el parquet. Els grocs van imprimir cert ritme al joc, que els de Cervelló, amb tan sols sis jugadors, no eren capaços de seguir. El marcador després dels deu primers minuts ja era de 21-6.

Partit difícil de jugar, falta d'intensitat, de concentració i conseqüentment d'encert. El parcial del segon quart en dóna mostra (9-9), per marxar a la mitja part  amb un 30-15. Consigna a la mitja part intentar oblidar-se del marcador, i treballar per afrontar amb garanties els partits importants que vindran d'aquí a final de temporada. Però hi ha cops que la busca d'incentius es FA difícil. Com a mostra, dotze dels setze punts del tercer període son en tirs de tres punts, el percentatge, espantós. Tot i això 46-21 abans d'encarar l'últim parcial.

Darrer quart amb una mica més d'intensitat, millor circulació de pilota, finalitzacions més properes a cistella, i una petita millora de sensacions. 66-27, i de nou expedient complert.

Proper partit a pista del sempre complicat CB Montpedròs.

CNBVILANOVA: SUGRI (3), NAVARRO (2), RAI (4), GUILLAUMES (13), COLLADOS (9), BURCET (21), ALEIX, CARLOS (2), ALEX (5) I MATEO (7).

AE MVP Cervelló 38 - 64 CNB Vilanova

El sènior femení es desplaçava a la pista del Cervelló, un equip de la part baixa de la classificació. En principi, partit assequible per les vilanovines. No obstant, l'absència de l'entrenador feia que la jugadora Raquel Martínez es fes càrrec de la direcció i l'equip perdés un dels seus màxims referents a la pista.

Oportunitat doncs per la resta de jugadores per fer una passa al front. Passa que hauran de fer el que queda de temporada degut a la baixa per lesió de la Raquel a partir de la setmana vinent.

Les jugadores van sortir a la pista conscients de la importància del partit i el van resoldre en una primera part on la intensitat defensiva i l'encert en atac feien que les grogues marxessin al descans amb un 39 a 16 que deixava el partit gairebé decidit.

Segona part amb menys intensitat que demostra que qualsevol equip de la categoria et pot fer mal si no competeixes al 100%.