Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 19a.

Bàsquet Sitges A 57 - A.D. Torreforta A 58

Alvin, Roger P, Adrià, Manel, Roger S., Elias, Mauro, Josep,  Seth, Nacho, Omar.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 20-13  14-20  12-12  11-13

Partit clau per escalar posicions i fugir de la zona calenta de la classificació. El resultat final però fa que ara mateix el Sitges sigui dotzè classificat amb sis partits guanyats i empatat amb l’ADT i el Vedruna Gràcia. El primer equip que no juga play-off de permanència ha guanyat ja vuit partits, el Girona. Per sota, el descens directe sembla força lluny amb el Sant Nicolau que tant sols ha guanyat un partit (el que va guanyar a el Sitges).

Inici de partit amb un Sitges força concentrat i que marcava diferències al marcador, 20-11 al minut nou, amb un Adrià molt inspirat, 12 punts al primer quart. Al finalitzar el quart 20-13. Poc a poc es va anar diluint la diferència en el marcador, igual que la concentració dels jugadors del Garraf, per finalitzar el segon quart 34-33. El tercer quart lleuger avantatge del Sitges, minut cinc 44-37, per finalitzar el quart amb avantatge d’un punt 46-45. Tot per decidir a manca de 10 minuts i en el decisiu quart el Sitges va realitzar l’anotació més baixa, sols 11 punts i també es fallaren cinc tirs lliures, en canvi el Torreforta fallà solament tres tirs lliures. També dues decisions arbitrals equivocades donant dos fores de banda favorables al Torreforta quant eren pel Sitges, castigaren els locals en els moment decisius del partit i també forçaren l’expulsió de Mauro. Al final s’emportaren els dos punts els de Tarragona i també el bàsquet average, amb el que ara el Sitges es complica i molt el fugir de la zona calenta de la classificació.

Propera setmana visita al camp del Merchanservis CBS (Sant Feliuenc) dissabte a les 20:00 hores, un altre dels equips amb sis partits guanyats i implicats en la zona de descens.