Golegen al Mediona als darrers 20 minuts

El Sitges abans del parèntesis de Setmana Santa viatja aquest diumenge a Moja per jugar amb el Molanta, el diumenge de Rams rebran al Ribes

UE Sitges 4 – CF Mediona 0

El Sitges es retroba amb la victòria després de dos derrotes consecutives, l’equip però va tenir que picar molta pedra per encarrilar un partit que va acabar golejant en una jornada que cap del favorits van fallar seguint tot igual a la part de dalt.

Molt li va costar obrir la llauna davant un Mediona que es va presentar a Aiguadolç amb només 12 jugadors, de fet l’empat a zero es va mantenir fins els darrers 20 minuts, després d’una gris primera part amb un parell d’accions més o menys destacades al minut 15 una rematada de cap de Marc Montaner i al 32 la millor ocasió del Mediona de tot el partit amb un xut de Dani Tamargo al lateral de la xarxa.

La millor versió del Sitges no va arribar fins al minut 60, d’entrada al minut 62 en la millor jugada del partit, Raul no va arribar per molt poc a una centrada de Jonatan Durango, per fi al minut 70 Alex Pérez era l’encarregat d’obrir la llauna i marcar el 1-0 que conduïa al Sitges cap a la victòria, cinc minuts més tard, al 75, una gran acció de Marc Montaner la va culminar Raul, el 2-0. El Mediona pràcticament ja baixava els braços i era conscient que acabaria perdent el partit, faltaven però un parell de gols més, al 86 un golàs de Yago Arenas amb un xut llunyà que suposava el 3-0 i el 4-0 que marcava el recent incorporat Albert Durango.

Un resultat que vist el partit potser era un pel massa contundent favorable a un Sitges que trencava d’aquesta manera una mini ratxa negativa que l’havia dut a perdre el últims partits. Malgrat tot els de Rafa Porras segueixen a només tres punts de la promoció.

UE Sitges: Ivan Daza, Rafa (Enric Bono 87) David Carrasco, Victor Olmedo, Xavi Rodríguez, (Alex Pérez 60) Sergio, (Albert Durango 85) Idris (Pepe 46) Bernat, Gerard (Jonatan Durango 60) Yago Arenas i Marc Montaner.

El Sitges juga aquest diumenge al camp del Moja davant el Molanta en un partit en que l’equip no pot errar, els altpenedesencs son penúltims amb 14 punts, tenint la salvació a 9 punts, l’hora d’inici les 12’15 hores.