Cursa

La quarta Sitges Rock Trail fa rècord de participants

Joel Valldosera i Anais Crespo s’enduen la cursa de 25km

Arribada del guanyador absolut masculí, Joel Valldosera. Eix

Un total de 439 corredors dels 486 inscrits varen prendre dissabte la sortida en la quarta edició de la Sitges Rock Trail, la doble prova de cursa per muntanya de 12,5 i 25 quilòmetres, que organitzava el Centre Excursionista de Sitges. L’edició, per tant, s’ha convertit en la més nombrosa de les disputades, en un dia primaveral per poder gaudir de la muntanya.

Pel que fa als premiats, la Sitges Rock Trail va ser guanyada per Joel Valldosera, amb un temps de 2:06:08, seguit d’Aleix Bautista i de Miguel Ángel González. El primer sitgetà va ser el quart de la general, Javier Puit. Pel que fa a les dones, la guanyadora va ser Anais Crespo, amb 2:56:32, seguida de Bea Campos i de Mireia Garcia. La primera sitgetana va ser Carola Fernández.

En el cas de la Sitges Speed Trail, va guanyar Marc Consola, amb 1:02:35, seguit de Joan Nebleza, que també va ser primera sitgetà, i de José García. En categoria femenina, va guanyar la sitgetana Simone Waterhouse, amb 1:15:41, seguida d’Aida Soler i de Jèssica Muñoz.

L’organització havia previst canvis en els recorreguts, ja que la prova llarga es disputava al revés dels altres anys, i la curta incorporava algun tram tècnic que incrementava la dificultat. Tanmateix, els corredors varen valorar molt positivament la prova.

A la web de la cursa, es poden consultar totes les classificacions per categories, i al Flickr de la cursa (sitgesrocktrail), els àlbums d’imatges.

Un centenar llarg de voluntaris varen col·laborar en la prova, així com diverses empreses del Garraf i el Penedès. El Centre Excursionista de Sitges vol agrair a tothom qui ha col·laborat el seu suport a la iniciativa, que s’ha fet un lloc en l’atapeït calendari de curses per muntanya de Catalunya.