Copa Catalunya

Victòria balsàmica del CB Sitges

Merchanservis CBS 82 - Bàsquet Sitges “A” 90

Desplaçament del Bàsquet Sitges al camp del Sant Feliuenc, al Pavelló Joan Carles Navarro, equip que amb vuit victòries, dues més que els del Garraf, és just al llindar de la permanència sense jugar fases.

El cinc inicial del Sitges amb Alvin, Seth, Agustí, Velasco i Pérez, no aconseguia parar l’atac dels de Llobregat i encaixava 31 punts en 10 minuts. De seguir amb aquesta dinàmica s’arribaria als 120 punts. Al finalitzar el primer quart, 9 punts per sota en el marcador, 31-22. Millora ostensible en el segon quart, on el Sitges especialment en defensa, encaixava solament 14 punts, menys de la meitat del quart anterior, però també en atac i inici del festival de triples de Manel Butí que amb tres triples en aquest quart deixava el Sitges amb avantatge camí dels vestidors 45-48.

El tercer quart també cauria del costat dels de Piñero, 15-18, al  final del tercer quart 60-66. En els inicis del darrer període un altre triple de Manel Butí posava el Sitges amb 10 punts d’avantatge 67-77 en el minut quatre del darrer quart, molts nervis i molts temps mort però de nou un Manel endollat amb 10 punts en el darrer quart (5 de 7 en triples, 2 de 4 de dos i 2 de 2 en tirs lliures, 21 punts) feia que el Bàsquet Sitges controles el final del partit i s’emportés els dos punts de l’enfrontament, 82-90, atansant-lo una mica més a fugir de la zona calenta que ara és ja a una sola victòria.

El proper cap de setmana visita la pista de Pins Vens, dissabte a les 18:00, el cuer de la classificació, el Sant Nicolau, que sols ha guanyat un partit i que pràcticament és equip descendit. Matemàticament, però, encara té opcions i vindrà a Pins Vens a cercar-les.

CB Sitges: Alvin 14, Roger P. 8, Adrià  14, Manel 21, Roger S., Elias 9, Mauro 2, Josep 8, Seth, Nacho, Omar 13.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover; Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 31-22  14-26  15-18  22-24