Aquest Sitges vol seguir amb opcions

El darrer dijous el club sitgetà incorporava a Albert Barberà en la que serà la segona etapa al Sitges del ribetà

Sant Pere Molanta 1 – UE Sitges 3

Amb remuntada inclosa la UE Sitges es va desfer del penúltim per la cua, el Molanta a domicili. L’equip de Rafa Porras jugant un partit molt pràctic sumava els tres punts en una jornada en que tots el favorits guanyaven seguint tot igual per dalt a la classificació. Sumant d’aquesta manera el segon triomf consecutiu en un moment en que te prohibit ensopegar.

De fet no començava bé el partit per l’equip de Rafa Porras ja que al minut 3 amb el llançament d’una falta el Molanta es posava per davant amb el 1-0, la reacció del Sitges no trigava en arribar, Idris amb un xut des de casa seva feia un golàs de traca al minut 5, a partit d’aquí el Sitges es va fer amb la posessió de la pilota, el gol que posava per davant al Sitges arribava aprofitant una errada en defensa local i de cap Alex Pérez feia el 1-2.

Tornava a marcar Alex Pérez al minut 50 però l’anul·lava l’àrbitre segons ell per fora de joc, la expulsió de Gerard Valbuena al 67 deixava als seus un xic descol·locats en els millors minuts del Sitges que va poder amb una mica mes d’encert ampliar la seva avantatge al marcador, de poder fer l’empat el Molanta al minut 80 a la següent jugada Carlos Labastida sortint al terreny de joc minuts abans finiquitava el partit amb el seu gol, el 1-3 final.

UE Sitges: Ivan Daza, Rafa (Enric Bono) David Carrasco, Xavi Rodríguez, (Jonatan Durango) Alex Pérez, (Carrasco) Candel, Raul (Labastida) Idris Divols, (Pepe) Bernat, Jago i Marc Montaner.

El Sitges rep aquest dissabte en un altre derbi més comarcal al Ribes de Toni Salido, 10è a la taula amb 28 punts, un Ribes que ve de caure al Bosc de Plaça davant el Cubelles per 1-2. L’hora d’inici del partit, les 17’30 hores.