Copa Catalunya

Victòria balsàmica del CB Sitges

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 21a.

Bàsquet Sitges “A” 87 - C.E. St.Nicolau 70

Partit jugat al Pavelló de Pins Vens de Sitges en una tarda plujosa, tant a fora com a dins del pavelló, degut a les goteres que aquesta instal·lació arrossega des de fa ja alguns anys.

El partit es va poder jugar gràcies al treball del delegat de camp que havia d’aprofitar per sortir a netejar el camp cada cop que es parava el joc, i afortunadament la gotera més important quedava fora del terreny de joc.

Pel que fa el partit, bon inici de l’equip local que ràpidament marxava en el marcador i acabava el primer quart amb 10 punts d’avantatge, 28-18. Baixada d’intensitat defensiva del segon període i els de Sabadell retallaven la diferència per arribar a la mitja part 49-44.

Fatal sortida dels vestidors del Sitges que deixava lliures els exteriors del Sant Nicolau, encaixant tres triples consecutius i aconseguint els del Vallès Occidental, posar-se per davant en el marcador, 56-57. Inevitable temps mort de l’entrenador local i dos triples del Sitges, un del Manel i l’altre del Roger, farien arribar al darrer quart amb un avantatge de només 6 punts, 66-60. Als inicis de l’últim temps amb dos triples de l’Adrià i la millor defensa de tot el partit del Sitges, deixant anotar solament 10 punts al St. Nicolau, feia que els darrers minuts del partit fossin de pur tràmit.

Amb aquet resultat, ara queden fins a sis equips a una sola victòria de diferència els uns dels altres: Bàsquet Sitges, Sant Quirze, Merchanservis Santfeliuenc, Vedruna Gràcia, Girona i el Torreforta. El Círcol Cotonifici de Badalona sembla ja una mica lluny amb 11 partits guanyats, setè classificat. D’aquest sis equips, quatre hauran de jugar play-off de permanència a falta de cinc jornades per acabar el campionat. Al Bàsquet Sitges li queden els següents partits: Molins (a casa), Vedruna (a fora), Sant Quirze (a casa), Girona (a fora) i St. Cugat (a casa).