Remuntada al límit del temps

El Sitges tenia el partit perdut al minut 90 però l’equip va tenir fe en la victòria i s’acaba imposant per 2-1

UE Sitges 2 – CD Ribes 1

La UE Sitges sumava tres punts d’or que els fa seguir vius en la lluita com a mínim per la promoció després de guanyar sorprenentment a un Ribes que al minut 90 dominava per 0 a 1, però tot i això els de Rafa Porras tenint fe fins els darrer instants en la victòria es va acabar imposant per 2-1 tot en partit jugat aquets dimarts corresponen a la jornada 26.

El derbi va oferir dos parts diferents, la primera en la que el gol del jove Pau Bernadó del Ribes al minut 17 deixava un xic tocat a un Sitges que no reaccionava, controlant en tot moment l’equip ribetà aquests primers 45 minuts sense patir gens en defensa i molt còmode al terreny joc.

A la segona la decoració va canviar amb la sortida al terreny de joc de la nova incorporació, Albert Barberà, donant més profunditat al joc ofensiu sitgetà així com l’entrada molt més en joc d’un dels destacats al mig del camp, Jonatan Durango, i la necessitat de sumar els tres punts per no quedar-se despenjats va generar que el Ribes tingués que donar un pas enredera, les va tenir i de molt manifestes un Alex Pérez molt actiu, primer al 55 amb resposta sensacional del porter del Ribes Adrià Lobato i tornava a tenir-la aprofitant un refús el mateix jugador llançant alt al 82 així com al 88.ç

Quan ningú s’ho esperava arriba el miracle, un Victor Olmedo deixant la defensa com recurs a la desesperada s'inventava una internada per la banda dreta de l’atac del Sitges arribant fins la cuina, el seu passi de la mort el remata Alex Pérez fent l’empat el 1-1 al minut 90, dos minuts més tard també en una pilota penjada dintre de l’àrea Yago Arenas que havia sortit minuts abans posa el definitiu i sorprenent 2 a 1 final, respirant i de que manera el Sitges, lamentant aquest final un Ribes que no entenia res.

UE Sitges: Javi Dorado, Rafa, David Carrasco, Victor Olmedo, Albert Durango (Marc Martínez 61) Xavi Rodríguez (Ferran Pérez 61) Alex Pérez, Xavi Martínez 89) Raul (Albert Barberà 46) Idris (Yago Arenas 74) Jonatan Durango i Enric Bono.

CD Ribes: Adrià Lobato, Ricard Garcia, Pau Company, Xavi Esquius (Carles Barceló 61) Luismi, Victor Fèlix, (Roman Gutiérrez 78) Marc Herrero, Raul López, Pau Bernadó (Moha el Mosati 65) David Collado (Pol Barceló 74) i Josep Ayala.

Els d’en Rafa Porras juguen el dissabte dia 7 al camp del Olivella, l’hora d’inici les 16’30 hores.