Natació i disseny

Tres exalumnes de l’IES Milà i Fontanals dissenyen els nous banyadors del CN Vilafranca

Les alumnes autores del disseny han estat Duna Romagosa, Núria Grau i Gemma Pascual

Redacció Vilafranca del Penedès 05-04-2018 8:35 Lectures 3157
Tres exalumnes de l’IES Milà i Fontanals dissenyen els nous banyadors del CN Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Tres exalumnes de l’IES Milà i Fontanals dissenyen els nous banyadors del CN Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Dimarts a la tarda es va presentar el nou disseny que utilitzaran a partir d’ara els nedadors i nedadores del CN Vilafranca, que ha estat realitzat per tres alumnes que l’any passat van cursar 2n de batxillerat, en la branca artística, a l’Institut Milà i Fontanals.

La presentació va comptar amb la presència de les regidores d’Ensenyament, Xell Montserrat, i d’Esports, Anna Doblas, que van lloar la col·laboració entre una entitat de la vila i un centre educatiu.

Montserrat ha felicitat les alumnes i a l’equip directiu de l’institut per assumir el repte, ja que “se surt de la seva activitat habitual. És un disseny que es veurà a Vilafranca i fora de Vilafranca. Tindrà projecció a l’exterior”. La regidora d’Ensenyament ha recordat la col·laboració del Milà i Fontanals amb altres entitats com va ser l’elaboració de la samarreta de la FM 2005 o l’estampa de Sant Fèlix que va crear també un alumne del centre fa uns anys.

Les alumnes autores del disseny han estat Duna Romagosa, Núria Grau i Gemma Pascual, les quals han explicat que es van elaborar tres propostes de les quals en va sorgir el model escollit finalment. Segons van explicar les alumnes, el disseny final, que combina el groc, el blau marí i el verd, pretén estilitzar les figures.

Per part de l’IES Milà i Fontanals, el seu director, Pere Martí, i el professor David Martí, van agrair al CN Vilafranca l’aposta de “cert risc” com era confiar la renovació del vestuari a estudiants de 2n de batxillerat i destacaven la predisposició de les alumnes per “treballar en el projecte durant l’estiu passat, malgrat que ja havien deixat l’institut, i la seriositat i el bon gust en el disseny final”.

Per part del CN Vilafranca, Yolanda Lezcano va dir que el disseny escollit suposa “un retorn als inicis del club, amb línies llises i colors bàsics que estilitzen la figura, després que l’anterior fos un model molt estampat”.

Per cloure, la regidora Anna Doblas, adreçant-se a les creadores del disseny, ha afirmat que “a partir d’ara formeu part de la història del CN Vilafranca. Tothom podrà veure el treball excel·lent que heu realitzat i que els nedadors portaran amb orgull i ganes”. La regidora d’Esports va felicitar el CN Vilafranca i l’institut Milà i Fontanals pel resultat d’aquesta col·laboració mútua.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament