Copa Catalunya

Victòria contra el líder del CB Sitges

Bàsquet Sitges “A” 87 - Bàsquet Molins “A” 76

El Sitges rebia el líder a la jornada 22, un equip que sols havia perdut dos partits en tant que el Sitges, fregant la zona de descens, només havia guanyat vuit partits en 21 jornades. A la baixa de Saladié se li sumava aquesta setmana la de Roger Pérez, un dels jugadors habituals en el cinc inicial de Piñero. No pintava gaire bé l’enfrontament per un Sitges necessitats de punts i a una sola victòria dels equips de la zona de descens.

Inici de partit igualat on els del Garraf no van perdre la lluita en cap moment davant d’un Molins compenetrat amb el que pot ser el millor exterior de la categoria, n. 27 Fèlix López. Al final del primer quart 18-19. El segon període va seguir molt igualat amb constants alternatives al cap davant del lluminós d’un i altre equip, per marxar cap al vestidor 42-39. A la segona part s’esperaven emocions fortes.

Un tercer quart on un inspirat Adrià Mestres anotava tres triples i un total de 13 punts, que només podien ser contrarestats per 4 triples consecutius del jugador del Molins n. 20 Bosch. Al final del quart 68-62. Doncs si semblava que havíem viscut emocions fortes al tercer temps, no era res comparat amb el que havia de venir. Calia endurir les defenses per guanyar i intentar baixar els percentatges de l’equip contrari i en això s’hi posaren els dos equips. Tant és així que els àrbitres haurien primer de desqualificar el jugador franquícia del Sitges el n. 25 Seth Goodman i enviar-lo els vestidors, quedant el Sitges sense pivots a la banqueta i amb Omar i Elias en pista. Acte seguit, desqualificació del  jugador visitant Fèlix López, per tant, quedant els dos equips sense els seus jugadors de referència en atac. Minut tres, 70-67. En aquest tram final el jugador de referència en atac del Sitges fou Josep Agustí que amb 20 punts en tot el partit i l’encert en tirs lliures especialment en el darrer quart del Sitges (9 de 10) pels (6 de 12 del Molins) ajudarien a decantar el partit del costat dels locals 87-76.

Important victòria del Sitges en un partit on l’encert de tots dos equips en el tir exterior, Bàsquet Sitges 45% en tirs de tres i el Molins 41%, condicionaren les defenses.

Propera setmana desplaçament dissabte a les 19:30 hores al camp del Vedruna un altre dels implicats en la zona de descens.

Alvin 8, Roger P, Adrià  19, Manel 11, Roger S., Elias 2, Mauro, Josep  20,  Seth 12, Nacho 7, Omar 8.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 18-19  24-20  26-23  19-14