Curses per Muntanya

Vilanova i la Geltrú, seu del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya

Durant aquest cap de setmana la ciutat acollirà els corredors/es de muntanya que completen la seva formació dins aquest centre d'alt rendiment

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-04-2018 8:50 Lectures 2578
Vilanova i la Geltrú, seu del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya. EIX

Vilanova i la Geltrú, seu del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya. EIX

Aquest cap de setmana, 14 i 15 d'abril, el Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú acollirà el Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya. Aquest és el primer cop que els integrants d'aquest centre es traslladen a la comarca del Garraf per realitzar-hi activitats de preparació física i tècnica dels seus corredors i corredores, de cara a les properes competicions.

Malgrat l'escàs desnivell, en comparació a altres indrets de Catalunya, la comarca del Garraf disposa d'un terreny tècnic i complex, que resulta perfecte pels i les atletes per preparar les competicions on l'exigència del terreny requereix grans habilitats.

L'estada a la ciutat és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Club Esportiu Deporunners, dins la línia de foment i promoció de l'esport entre els més joves. Aquest club compta amb la primera escola de Trail de la comarca, on actualment entrenen 12 nens i nenes.

Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya

Creat l'any 2008 per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya amb l'objectiu de formar corredors i corredores d'entre 16 i 23 anys d'alt nivell esportiu, que competiran en l'àmbit nacional i internacional.

La coordinació del centre és a càrrec de Pere Rullan, corredor de l'equip La Sportiva, i Campió d'Espanya i 3r d'Europa en Curses Per Muntanya.

ENQUESTA WEB

L'Ajuntament de Calafell ha identificat sis veïns que han llençat la brossa al carrer sense utilitzar els contenidors habituals. Ho ha fet regirant les bosses d'escombraries en un dispositiu desplegat aquest matí a la zona de Calafell Platja amb treballadors del servei de recollida de la brossa

Què et sembla que els municipis busquin a la brossa per sancionar qui no utilitza els contenidors?

Molt bé
Malament
M'és indiferent