Curses per Muntanya

Vilanova i la Geltrú, seu del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya

Durant aquest cap de setmana la ciutat acollirà els corredors/es de muntanya que completen la seva formació dins aquest centre d'alt rendiment

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-04-2018 8:50 Lectures 2985
Vilanova i la Geltrú, seu del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya. EIX

Vilanova i la Geltrú, seu del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya. EIX

Aquest cap de setmana, 14 i 15 d'abril, el Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú acollirà el Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya. Aquest és el primer cop que els integrants d'aquest centre es traslladen a la comarca del Garraf per realitzar-hi activitats de preparació física i tècnica dels seus corredors i corredores, de cara a les properes competicions.

Malgrat l'escàs desnivell, en comparació a altres indrets de Catalunya, la comarca del Garraf disposa d'un terreny tècnic i complex, que resulta perfecte pels i les atletes per preparar les competicions on l'exigència del terreny requereix grans habilitats.

L'estada a la ciutat és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Club Esportiu Deporunners, dins la línia de foment i promoció de l'esport entre els més joves. Aquest club compta amb la primera escola de Trail de la comarca, on actualment entrenen 12 nens i nenes.

Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya

Creat l'any 2008 per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya amb l'objectiu de formar corredors i corredores d'entre 16 i 23 anys d'alt nivell esportiu, que competiran en l'àmbit nacional i internacional.

La coordinació del centre és a càrrec de Pere Rullan, corredor de l'equip La Sportiva, i Campió d'Espanya i 3r d'Europa en Curses Per Muntanya.

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No