HOQUEI PATINS

El Patí Vilanova guanya al Rivas per 6 gols a 1

El Calmar C.P. Vilanova ha golejat al Rivas Las Lagunas per 6 gols a 1 en el partit corresponent a la 21èna jornada de la Primera Nacional disputat al Pavelló de la Plaça de Les Casernes.

Victòria balsàmica i justa, malgrat que el marcador és un xic exagerat pel diferencial de gols, davant un dels dos equips que perdran la categoria enguany, i que ha demostrat molt poca qualitat. Aclarim el que comentem de diferencial exagerat en el marcador perque en el primer temps han estat els madrilenys qui han fet que el porter J. Esteve hagi tingut més feina, això si a base de llançaments de lluny i que el partit s’ha trencat al minut 11 de la segona part. Abans  la parròquia local no les tenia totes. A partir d’aquests moment tot ha estat més fàcil

Com hem apuntat la primera part ha estat mogudeta amb intents dels visitants emprant llançament llunyans, mentre el Patí es mostrava com sempre poc efectiu en atac, fins que París ha obert la llauna al minut 19.

La segona part ha començat amb nervis generals ja que el Rivas estava a punt de disposar de falta directa acumulativa, però per sort pel Patí ha arribat el gol de Cuevas en el minut 8 i tot seguit la falta directa que Escary ha transformat amb un fort xut directe. El moment crític estava, en principi salvat, i la tranquilitat ha arribat amb un gran gol d’Aguilar al minut 11.

Ara si que el Rivas estava tocat de mort, i han arribat tres gols més del Patí amb boniques jugades trenades, aprofitant  que els visitants han baixat la seva capacitat defensiva.

Malgrat aquesta victòria, esperada pel Vilanova, la resta de resultats no han acompanyat ja que es manté viva la lluita per evitar la tercera plaça del descens.

CALMAR C.P. VILANOVA.- Esteve, Gual, Garreta, Aguilar, Cuevas (cinc inicial) Gil, París, Garrido, Vilchez

C.P. RIVAS LAS LAGUNAS.-  Guasch, Iglesias, Sánchez, Roca, Carmona (cinc inicial) Escary, Barnelo

ARBITRES: Srs. A. Gorina i Pau Ribas. Sense problemes

GOLS: 1a PART: 1-0 Paris (min 19); 2a PART: 2-0 Cuevas (min 8); 2-1 Escary de FDA (min 9); 3-1 Aguilar (min 11); 4-1 Cuevas (min 13); 5-1 Gual (min 19) ; 6-1 Paris (min 20).