Equipaments

Canyelles aprova inicialment el projecte bàsic del nou pavelló

El nou pavelló tancat s’ha de construir on hi ha l’actual pista de futbol sala, annexa al gimnàs municipal, a la Zona Esportiva

Es farà per fases i donarà resposta a les necessitats reals del municipi, que ha triplicat l’activitat esportiva en els darrers anys

Redacció Canyelles 15-04-2018 22:48 Lectures 1149
Canyelles aprova inicialment el projecte bàsic del nou pavelló. EIX

Canyelles aprova inicialment el projecte bàsic del nou pavelló. EIX

El nou pavelló municipal d’esports serà una realitat aviat després que el ple municipal hagi aprovat inicialment el projecte bàsic d’aquest equipament que ha de completar la remodelació integral de la zona esportiva municipal.

Una aprovació que fa possible un gran projecte que atén  les necessitats reals d’un municipi de poder practicar esport tot l’any i a tots els nivells, assegura l’alcaldessa Rosa Huguet, especialment tenint en compte que l’activitat esportiva s’ha triplicat  en els darrers anys. Aquest importantíssim i definitiu pas per a la construcció del nou pavelló és una mostra més del nostre compliment dels compromisos i del nostre pla de mandat, afegeix. Serà un edifici cobert que permetrà la pràctica de tot tipus d’esports, tan federats com no, que permetrà la professionalització de les actuals modalitats esportives, la promoció de l’esport base i també la incorporació de noves pràctiques esportives. Però a banda de donar resposta a les necessitats esportives de Canyelles, també serà un nou espai que guanya el municipi ja que permetrà acollir tot tipus d’esdeveniments de caràcter social, lúdic i cultural.

Tres pistes esportives

El nou pavelló tancat  s’ha de construir on hi ha l’actual pista de futbol sala, annexa al gimnàs municipal, a la Zona Esportiva, i disposarà de tres sales destinades a activitats esportives diverses. També incorporarà zona de serveis amb vestidors i espais per a oficines i despatxos.

El projecte es desenvoluparà per fases:

1a fase: Preveu la construcció de les tres pistes esportives cobertes i la previsió és que els treballs puguin començar en els pròxims mesos.

2a fase: Permetrà completar l’equipament amb la construcció de vestidors i espais d’oficines i serveis.

Municipi esportiu

El nou pavelló completarà el Projecte d’Ordenació de la Zona Esportiva Municipal, que ha permès una remodelació integral de tot aquest sector en pocs anys. S’ha construït un nou gimnàs, s’ha renovat el camp de futbol municipal equipant-lo amb herba artificial i s’han creat tres noves pistes de pàdel. Farà, a més, realitat l’ambiciós projecte de convertir Canyelles en un municipi referent al territori en l’àmbit esportiu. Un projecte que va més enllà de la remodelació de la zona esportiva i que inclou altres actuacions com la posada en marxa d’un circuit de motor; la promoció de l’esport escolar o la potenciació del turisme esportiu i familiar amb la creació d’una  xarxa de recorreguts respectuosos amb la natura per fer a peu o corrents al voltant del municipi, que ja estan en marxa a través del programa The Trail Zone. L’objectiu és promoure la pràctica esportiva tant en l’àmbit professional com amateur i escolar.

El nou pavelló, i la remodelació de la Zona Esportiva, és un projecte que l’Ajuntament de Canyelles ha desenvolupat de la mà de la Diputació de Barcelona, que sufraga part de la inversió.
 

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament