Futbol 7

Finques Rius, virtual campió de Primera

Redacció Vilanova i la Geltrú 16-04-2018 12:48 Lectures 736
Finques Rius. Consell Esportiu Garraf

Finques Rius. Consell Esportiu Garraf

PRIMERA DIVISIÓ

Amb tres gols del seu màxim realitzador, A. Pérez, aconseguia el Finques Rius imposar-se  al FCNG Bol i sumar així els punts necessaris per proclamar-se virtual campió de la categoria sense conèixer, de moment, la derrota en tota la competició. Clara victòria del Bar Granja TAC enfront al Can Turky’s per 8-3 i amb quatre gols del jugador local J .Ruiz. Totes les opcions per acabar la lliga en segona posició pel Miró Gràfic Cubelles desprès d’imposar-se al Bar La Penya Sitges per un ajustat 2-1. S’escapa de les places de descens los Amigos de Zizou que aquesta jornada vencia al Alimentación Coch-Los Charrua per 3-5. Continua en la tercera plaça de la classificació el Pista Cero Racó d’en Pinilla que sumava tres nous punts al derrotar al FC Raconet per 5-2 en un encontre on destacaven els quatre gols marcats pel local D. Jimenez.

Primera Divisió Resultats i classificacions

 

SEGONA DIVISIÓ A

Una ajustada victòria per 2-1 enfront el Tot Gos & Zero Gravity Records assegurava al Viromet el títol d’aquesta segona A quan manquen dues jornades per finalitzar la lliga. Tres nous punts pel Fenix-Dentamar Sitges que aquesta setmana veia com l’equip contrari, Nottingham Prisa, no es presentava a disputar l’encontre. Sense problemes pel Club Tennis Ribes, tot i presentar-se amb només 6 jugadors, per superar al Atletico Perroflautas per 6-2. Molt ajustat va resultar l’encontre Monbio Naturvila – Penya Ribes que finalitzava amb triomf visitant per 1-2. Jornada de descans pel Bar El Rinconcito.

Segona Divisió A Resultats i classificacions

 

SEGONA DIVISIÓ B

Sorpresa en el partit que van disputar La Toscana i Running Filipides  que finalitzava amb empat a 1 gol i deixava als visitants amb el seu màxim golejador sancionat pel que resta de temporada. Contundent victòria del Steaua Vilanova enfront el Bar Mari en un encontre que finalitzava amb un 9-3 al marcador. Continua amb opcions al títol els Veteranos CD Ribes que aquest dimecres superaven al Jagger Rangers per 3-6. Vuitena victòria de la temporada pel CE Nova Olivella desprès de superar al Restaurant Can Tabaco per 3-6. Jornada de descans per Pico Pala TM i Nou Sin Perdón.

Segona Divisió B Resultats i classificacions

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament