Futbol 7

Finques Rius, virtual campió de Primera

Redacció Vilanova i la Geltrú 16-04-2018 12:48 Lectures 441
Finques Rius. Consell Esportiu Garraf

Finques Rius. Consell Esportiu Garraf

PRIMERA DIVISIÓ

Amb tres gols del seu màxim realitzador, A. Pérez, aconseguia el Finques Rius imposar-se  al FCNG Bol i sumar així els punts necessaris per proclamar-se virtual campió de la categoria sense conèixer, de moment, la derrota en tota la competició. Clara victòria del Bar Granja TAC enfront al Can Turky’s per 8-3 i amb quatre gols del jugador local J .Ruiz. Totes les opcions per acabar la lliga en segona posició pel Miró Gràfic Cubelles desprès d’imposar-se al Bar La Penya Sitges per un ajustat 2-1. S’escapa de les places de descens los Amigos de Zizou que aquesta jornada vencia al Alimentación Coch-Los Charrua per 3-5. Continua en la tercera plaça de la classificació el Pista Cero Racó d’en Pinilla que sumava tres nous punts al derrotar al FC Raconet per 5-2 en un encontre on destacaven els quatre gols marcats pel local D. Jimenez.

Primera Divisió Resultats i classificacions

 

SEGONA DIVISIÓ A

Una ajustada victòria per 2-1 enfront el Tot Gos & Zero Gravity Records assegurava al Viromet el títol d’aquesta segona A quan manquen dues jornades per finalitzar la lliga. Tres nous punts pel Fenix-Dentamar Sitges que aquesta setmana veia com l’equip contrari, Nottingham Prisa, no es presentava a disputar l’encontre. Sense problemes pel Club Tennis Ribes, tot i presentar-se amb només 6 jugadors, per superar al Atletico Perroflautas per 6-2. Molt ajustat va resultar l’encontre Monbio Naturvila – Penya Ribes que finalitzava amb triomf visitant per 1-2. Jornada de descans pel Bar El Rinconcito.

Segona Divisió A Resultats i classificacions

 

SEGONA DIVISIÓ B

Sorpresa en el partit que van disputar La Toscana i Running Filipides  que finalitzava amb empat a 1 gol i deixava als visitants amb el seu màxim golejador sancionat pel que resta de temporada. Contundent victòria del Steaua Vilanova enfront el Bar Mari en un encontre que finalitzava amb un 9-3 al marcador. Continua amb opcions al títol els Veteranos CD Ribes que aquest dimecres superaven al Jagger Rangers per 3-6. Vuitena victòria de la temporada pel CE Nova Olivella desprès de superar al Restaurant Can Tabaco per 3-6. Jornada de descans per Pico Pala TM i Nou Sin Perdón.

Segona Divisió B Resultats i classificacions

ENQUESTA WEB

L'Ajuntament de Calafell ha identificat sis veïns que han llençat la brossa al carrer sense utilitzar els contenidors habituals. Ho ha fet regirant les bosses d'escombraries en un dispositiu desplegat aquest matí a la zona de Calafell Platja amb treballadors del servei de recollida de la brossa

Què et sembla que els municipis busquin a la brossa per sancionar qui no utilitza els contenidors?

Molt bé
Malament
M'és indiferent