Situació delicada

El fort correctiu patit a Molins de Rei col·loca al Suburense després de moltes jornades més a prop del descens

Imatge d'arxiu. Eix

Molins de Rei 5 – CF Suburense 2

Un punt sumat dels darrers 15 disputats sentencia  al Suburense al tercer lloc per la cua, a la vegada que pinta la permanència molt complicada per no dir gaire bé impossible a manca de sis finals perquè s’acabi  tot. La maneta patida a Molins de Rei deixa ara per ara la salvació a cinc punts però amb una situació més  que difícil, els d’en Xavi Hereu se les han de jugar als camps del primer, el Vilanova, segon el Rubí, així com el del Olímpic Can Fatjo, per rebre a casa l’Alt. Delta Prat, Begues i l’Alt. Vilafranca, sense marge d’errada fent que aquest Suburense ho tingui més que negre però no impossible.

El partit

En quadre, amb onze jugadors, un porter suplent i un lesionat es jugava el Suburense a Molins de Rei la vida, tot davant un rival directe, els del Baix Llobregat amb dos punts més en la corda fluixa com l’equip sitgetà, amb tot i això és cert que es va jugar un malt partit en el pitjor moment, fent però el més difícil, igualar un matiner gol local al minut 3 per part de Geri al minut 10, dos gols més per la part local en ple desconcert de l’equip sitgetà, Abdellah al 12 i Arnau Carrion al 27 col·locava al Suburense en una situació molt complicada abans de la mitja hora de joc amb un 3-1 en contra.

Mancant quatre minuts pel descans en una molt bona jugada contra Michel Justino deixava un esperançador marcador de 3 a 2.

Una segona meitat per oblidar sentenciava a un Suburense desconegut marcant l’expulsió de Dani Abril al veure la segona groga al minut 53 que amb dos gols més dels locals, de Jalal al 47 i d’Adrià Grau certificava la derrota per golejada. Però al pitjor és que queda tocat el Suburense en la fase més delicada del campionat, donant oxigen al seu rival de torn, a la vegada que s’enfonsa una mica més.

Molins de Rei CF: Jordi Álvarez, Jaime MonJe, Oleguer Pujol, Abdellah, Arnau (Jordi Prat 89) Carles Capella, (Jordi Sánchez 89) Adrià Grau, (Mario Ramos 81) Marc Fuxa, Felipe, Claudi Pérez (Rubèn Sánchez 68) Jalal i (Marc Porras 74).

CF Suburense: Nito, Dani Abril, Manu Muñoz, Marc Navarro, Guillem Viñola, Geri, Jessua Angoy, Iniesta, Michel Justino, Jano, Jorge Ayala i (Xavi Garcia 81).

L’àrbitre Carlos Prim Rende amonestava amb tarjeta groga al local Arnau mentre que al Suburense amonestava a Marc Navarro, Guillem Viñola, Iniesta i dos a Dani Abril, la segona al minut  53.

El Suburense rep aquest Diumenge a partir de les 17 hores al Alt. Delta Prat, 15è a la taula amb dos punts més que l’equip sitgetà amb la necessitat de sumar con sigui els tres punts.