Victòria plàcida, per fi, del Sènior Masculí

Bàsquet Ribes 80 - Creu Roja Viladecans 63

El Bàsquet Ribes va tornar a comprovar què és guanyar sense patir després de moltes setmanes. Fent un partit molt seriós en defensa i compensat en atac va dominar clarament el Creu Roja Viladecans durant els 30 primers minuts, cosa que li va permetre afrontar l’últim quart amb l’única obligació de gaudir del resultat.

Un parcial de 12-0 al primer quart amb 8 punts de Marc Genesias va catapultar el sènior ribetà ben aviat cap a la victòria. El pivot del Ribes (30p, 12r, 4a) va ser l’epicentre de l’atac ribetà durant tot el partit, però va estar perfectament acompanyat per una línia exterior que no només va recuperar l’encert (6 jugadors amb 6 punts o més) sinó que també es va mostrar amb més activitat i energia que les últimes setmanes. Així, quan al segon quart la defensa rival es va centrar en aturar el Marc, els tiradors ribetans van contestar amb 4 triples per augmentar l’avantatge fins al 41-24 de la mitja part.

L’equip era conscient que estava fent un bon partit, però calia ratificar-ho al segon temps, especialment al principi del tercer quart. Dit i fet, un parcial de 9 a 2 de sortida va acabar amb les esperances dels visitants. La bona feina defensiva sobre els millors homes del rival durant tot el partit va ser clau per evitar que el Viladecans retallés l’avantatge ni tan sols quan, a l’inici de l’últim quart, l’equip es va apagar ofensivament durant 4 minuts. Així, es va entrar als últims 3 minuts amb un 74-49 al marcador que resumia perfectament el que havia passat fins llavors.