Derrota inoportuna que deixa al Sitges lluny de la promoció

Dos gols del Moja en cinc minuts a la segona meitat trenca al Sitges amb una dinàmica de quatre partits sense perdre en el pitjor moment

UE Sitges – Moja. Eix

UE Sitges 1 – Moja 2

L’UE Sitges sumava la quarta derrota del campionat, l’equip d’en Rafa Porras queia amb el Moja al pitjor moment en un partit amb poques ocasions però amb més efectivitat de cara barraca dels alt penedesencs, una derrota que els deixa més lluny de la promoció que els obliga a guanyar-lo tot si volen lluitar fins el final. L’enfrontament directe dels tres equips fa que aquest Sitges encara continuï viu depenent però tant del Cubelles com la Joventut Ribetana d’ells mateixos, mentre que en aquest cas l’equip de Rafa Porras te els pitjors números per aconseguir-lo.

Amb diferents baixes significatives afrontava aquest enfrontament el Sitges, ho feia davant un Moja disciplinat i amb ofici que s’ha proposat fer de jutge a la recta final d’aquest campionat, l’equip sitgetà les va tenir, poques però enviant la pilota al pal de Jonatan Durango al primer quart d’hora, així com un xut amb molta intenció de Yago Arenas que s’anava per sobre del travesser al minut 42.

Els primers cinc minuts de la represa van ser letals per un Sitges sorprès pels dos gols visitants, el primer de rebot al 48 de Richi Vallès, mentre que el segon al 53 de Joan Arenas posant el 0-2 al marcador, la reacció minsa de l’equip així com el gran gol de Ferran feia entrar dintre del matx a l’equip, és cert que el tècnic va moure la banqueta però amb poca efectivitat, arribant a la fi del partit amb una derrota que complica a un Sitges, que els deixa en les pitjors circumstàncies per la promoció.

UE Sitges: Javi Dorado, Rafa, (Xavi Rodríguez 58) David Carrasco, Victor Olmedo, Alex Pérez, (Pepe 72) Candel, Raul (Labastida 58) Bernat, Jonatan Durango (Albert Durango 72) Yago Arenas i Ferran.

Un Sitges obligat a sumar de tres en tres juga aquest diumenge al camp del la Pobla de Claramunt, tercer per la cua amb 21 punts lluitant per salvar la categoria, l’hora d’inici les 16’30.