Victòries dels dos sèniors del CNB Vilanova

CNB Vilanova celebrant la victòria. Eix

CNB Vilanova 84- CB Begues 53

Després del revés rebut diumenge passat a Cubelles, el sènior vilanoví rebia el tercer classificat de la lliga, el CB Begues, que es trobava a dues victòries del liderat que ocupaven els grocs. Calia doncs veure quina era la resposta i l'estat anímic de l'equip.

Inici del partit amb Javi, Lluis, Carlos, Burcet i Collados. Els nervis eren evidents i l'equip tenia dubtes en atac, però la intensitat i concentració en defensa permetia als del Garraf estar amb un 5-2 favorable al minut 5. A partir d'aquí vendaval vilanoví, parcial espectacular de 20 a 5 , amb 5 triples ( dos de Lluis i tres de Carlos), un Javi dirigint el ritme del partit i una feina interior d'uns enormes Collados, Aleix i Burcet. Els de Begues estaven pagant els plats trencats. 25-7 després dels primers deu minuts.

L'equip sabia el que s'estava jugant, i lluny de relaxar-se va seguir pressionant. El nivell es va mantenir amb les rotacions, un Jordi en estat de gràcia de cara a cistella, un Nil omnipresent, en Sugri i en Miki dominant el rebot i un Navarro recuperant sensacions de cara a cistella després de la seva lesió, desquiciava els de Begues, que no trobaven la manera d'anotar amb facilitat, ni de parar el ràpid joc dels locals. Mitja part i 50-18. Resultat sorprenent, però just pel que s'havia vist al parquet.

La consigna era clara, no baixar el ritme i demostrar que diumenge passat va ser una excepció a la bona temporada vilanovina. Els visitants van sortir amb la idea de canviar la imatge de la primera meitat, però els vilanovins no van desconnectar. Els de Begues van aconseguir per això, millorar els seus percentatges, i el parcial del quart va ser de 18-19. Partit decidir abans del darrers quart, i Alex s'apuntava a la festa, dos triples gairebé consecutius. Tots els jugadors a un nivell altíssim, i en conseqüència l'equip a un nivell més alto encara. El visitant és un rival directe per l'ascens, i l'autoritat amb que els grocs es van endur el matx no fa més que demostrar el caràcter i ambició d'aquest grup. 84-53 i primera final al sarró. Dissabte a Roquetes la segona, partit complicadíssim i decisiu de cara a la lliga. De ben segur apassionant.

CNB Vilanova: SUGRI (2), NAVARRO (5), NIL (4), LLUIS (13), COLLADOS(6), JAVI (11), BURCET (4), ALEIX (9), CARLOS (12), ALEX (6), JORDI (7) I MIKI (5).

Salva Pastó

Bàsquet Femení Cornellà 51 - 55 CNB Vilanova

El Sènior femení es desplaçava a Cornellà amb només 7 jugadores. Fet força usual en les darreres setmanes degut a les lesions. I també, com ve sent costum, les vilanovines donaven la cara i s'emportaven la victòria en un duel intens i esgotador.

El partit començava amb alternances contínues en el marcador. Les grogues intentant mesurar esforços i les locals imprimint intensitat i velocitat en les seves accions. L'intercanvi de cops feia que a la mitja part el marcador reflectís un 25 a 23.

Iniciada la segona part la tònica era la mateixa de la primera part. Temps mort de l'entrenador vilanoví, amb 30 a 27 favorable, amb el següent missatge: - Noies, ens queden 12 minuts de partit. Ara ningú marxarà  de 10 en el marcador. Així que paciència. Intensitat en defensa i calma en atac". Resultat de la xerrada motivacional? Parcial de 16 a 3 per les de Cornellà i - 10 a manca de 7 minuts del darrer quart.

Les noies del sènior femení però, van voler minimitzar els danys morals del seu entrenador i amb una gran defensa i encert ofensiu van aixecar un partit que estava molt coll amunt.

Nova victòria de les de Vilanova que segueixen amb opcions d'acabar en una tercera plaça molt meritòria.