Victòria per l’esperança

El Suburense no guanyava des de el 4 de març a la jornada 23 que va derrotar al Júnior per 1-0

CF Suburense 1 – Alt. Delta Prat 0

Un solitari gol de Guillem Gracia al primer quart d’hora donava el triomf al Suburense davant l’Alt. Delta Prat en un partit amb poques ocasions però que deixa l’equip a cinc punts de la permanència a manca de 15 per disputar. Una victòria necessària que fa que l’equip d’en Xavi Hereu sumi 32 punts, tenint encara opcions per mantenir la categoria malgrat que li resta per jugar cinc autentiques finals  davant l’Olímpic Can Fatjó, Begues, Rubí, Vilanova i Fundació Alt. Vilafranca.

Una derrota sentenciava pràcticament al Suburense ja que se la jugava amb un Delta Prat amb dos punts per sobre de l’equip sitgetà conscient de tot el que estava en joc, jugava un partit molt pràctic ordenat en defensa asfixiant en la zona ampla als del Baix Llobregat, decidint el magnífic gol de Guillem Gracia al minut 11 en una jugada iniciada per Michel acabada de la millor manera, l’únic perill creat per el Alt. Delta Prat va ser un remat de cap al travesser al minut 37, molt poc es va generar a la segona meitat, la més manifesta fou un xut des de fora de l‘àrea de Freixa que passava per sobre el travesser,  aconseguint d’aquesta manera trencar la ratxa d’un punt sumat dels 15 en joc penalitzant molt en el pitjor tram del campionat.

CF Suburense: Nito, Sergi Plazas, Manu, Freixas, Viñola, Geri, Guillem Gracia, Michel (Marc Navarro 75) Jano, Jorge Ayala, Novellas i (Ricki).

Alt. Delta Prat: Ivan, Herrera, Guijarro, Arcos, (Virgo 78) Martos, Moya (Pozo 78) Cabello, Toni (Gómez 63) Alex (Coca 63) Javi i Yelamos.

L’àrbitre Curiel Riera amonestava amb grogues als locals Michel i Novellas.

El Suburense se la torna a jugar en un altre final més al camp de l’Olímpic Can Fatjó, 11è a la taula amb 40 punts, l’hora d’inici, aquest diumenge a partir de les 19 hores.