Un triomf que els col·loca de nou amb opcions

L’equip sitgetà es juga aquest dissabte seguir viu, una derrota davant de la Juve Ribetana els deixaria fora de la promoció

La Pobla de Claramunt 1 – UE Sitges 4

El triomf aconseguit a la Pobla de Claramunt per l’UE Sitges els col·loca de nou amb opcions de seguir lluitant per la promoció, els de Rafa Porras que ja van saber guanyar a la primera volta tant a la Joventut Ribetana com al Cubelles a domicili, son conscients que les seves opcions passen per fer el mateix amb els seu dos rivals directes al municipal d’Aiguadolç, una derrota els deixaria fora de combat, tenint la primera prova de foc aquest dissabte davant una Ribetana que ara per ara depenen d’ells mateixos per aconseguir el seu objectiu.

Un gol d’Alex Pérez als primer minut començava a marcar el que després fou una realitat, però encara es posava millor quatre minuts després amb el gol de Jonatan Durango tot i que un minut més tard el local Samuel Pérez escurçava diferencies, el que és el futbol, curiosament en cinc minut s’havien mogut tres vegades el marcador, als següents minuts els dos equips es van dedicar més a controlar arribant al descans amb aquest marcador, a la represa de nou Alex Pérez al minut 47 posava el tercer, fent el quart en Jonatan Durango el 1- 4 amb el que es va arribar a la fi del matx, sumant tres punts que els connecta de nou després de fer-se amb un enfrontament en que l’àrbitre anul·lava un gol als locals i que Alex Pérez errava un penal.

UE Sitges: Toni Dorado, Pablo, Victor, Alex Pérez (Gerard 73) Pepe (Marc Montaner 61) Candel (Rafa 73) Albert Barberà, Idris, Bernat (Enric Bono 67) Jonatan Durango (Xavi Rodríguez 67) i Ferran.

El Sitges se la juga amb la Joventut Ribetana, tot en un enfrontament en que l’equip de Rafa Porras tan sols li valen els tres punts, l’hora d’inici les 17’30 hores.