Motor

El pilot sitgetà Nil Roig s’estrena en la Copa Honda CBR300 pujant al pòdium

Nil Roig. Pixmotor

El passat diumenge es va celebrar la primera prova del Campionat Mediterrani de Velocitat (CMV), en el que competeixen les categories Open 600-1000, Rieju RS3, Honda CBR300R, Clàssiques i MaxiClàssic.

El pilot del Moto Club Sitges que va guanyar la Copa Rieju en el 2017 va sorprendre al presentar-se en les primeres posicions de la Copa Honda, una 4rta posició en la primera màniga i segon en la segona liderant-la en nombroses voltes,

L’adaptació a la categoria que es corre amb motos més potents i pesades ha demanat treballar dur en la pretemporada i especialment en els entrenaments previs a la cursa.

En baixar del pòdium Roig declarava. "fins a la segona màniga no he entès be com és corre en la Copa Honda i he pogut fer una estratègia per intentar guanyar".

La propera cursa del campionat serà al circuit de Castellolí el 3 de juny.