El Patí Vilanova perd davant el Calafell que es converteix en equip d'OK Lliga

El C.P. Calafell ha derrotat per 4 gols a 2 al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la 23èna jornada de la Primera Nacional disputat la vesprada del divendres en el Pavelló de la Plaça de les Casernes, en horari i data no habitual al coincidir la primera jornada del Campionat de Catalunya Aleví, que s’està celebrant en el mateix escenari aquest cap de setmana.

La derrota del Patí que ha efectuat un més que correcte partit, i que filant prim es podria pensar en que un empat no hagués estat injust, però en tot cas el diferencial de dos gols ho és ja que el darrer gol calafellenc ha arribat jugant el Patí amb cinc jugadors de pista.

Però el més important es que no s’han aconseguit els tres punts que tal com està el pati de la Primera Nacional haguessin estat més que vitals i salvadors. Ara tocarà posar tota la carn a la graella contra el Mataró, el Taradell a casa i a Maçanet.

El Calafell va sorprendre amb dos gols en els primers cinc minuts que van, si més no condicionar el partit, malgrat que el Vilanova va estar sempre dins del mateix, al transformar Gual la falta directa per la targeta blava a Albesa. En el tram final de la primera part l’equilibri va ser la tònica de la mateixa.

En la segona part de nou Albesa posava amb avantatge de dos gols als visitants, i Gual tornava a escurçar diferències, restant 12 minuts pel final. Però els esforços vilanovins no van poder fer l’empat, malgrat que es van fer mèrits per aconseguir-ho i a manca d’onze segons el quart gol, ja anecdòtic.

El Calafell, ha fet una campanya de més a menys, ja que tothom pensava abans del partit contra el Patí de la primera volta que a hores d’ara estaria ja  a l’OK Lliga des de faria algunes jornades. Ara ho te ben encarat però no ens enganyem  molt s’haurà de reforçar per fer una campanya digna en la màxima categoria si al final l’aconsegueix.

CALMAR C.P. VILANOVA.- Esteve, Gual, Aguilar, Cuevas, Garreta (cinc inicial) Paris, Gil, Garrido

C.P. CALAFELL.- M. Serra, Palau, Romeu, Albesa, Gumà (cinc inicial) Riera, Ortoll, Vergés

ARBITRES: Srs.  J.A. Sanz i R. Burgos

GOLS: 1a PART: 0-1 Palau (min 1 i mig); 0-2 Albesa (min 5); 1-2 Gual de FD per targeta blava (min 7). 2a PART: 1-3 Albesa (min 7 i mig) 2-3 Gual (min 13); 2-4 Vergés (min 25)

TARGETES: Blava Albesa