Partit trepidant del CB Sitges que aconsegueix la victòria

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 25a.

C.E.B. Girona Citylift   73 - Bàsquet Sitges “A”   75

Classificació per embogir, abans d’iniciar la penúltima jornada. Només tres victòries, i set equips implicats, separen la sisena posició (12 partits guanyats i gairebé en posició de jugar play off d’ascens) ocupada pel Ciutat Vella de la tretzena on hi havia el Merchanservis (amb 9 partits guanyats i plaça de play off per la permanència).

El Bàsquet Sitges amb 10 partits guanyats a la jornada 24 era desè classificat i per tant l’últim equip que entrava als play off per la permanència i viatjava a Girona per jugar front el C.E.B. Citylit, equip amb onze partits guanyats i també implicat en aquest grup i que de guanyar aquest enfrontament fugia, passés el que passés la darrera jornada de jugar play off. En cas de perdre, però, el Girona entrava a la zona calenta que obliga a jugar per la permanència i el Sitges en sortia. En el partit de la primera volta el Sitges havia guanyat de tres punts 79-76. Per si tot això era poc al·licient, a les baixes de Roger Saladié i Roger Pérez  aquesta setmana i en el darrer entrenament si sumava la de Mauro Pérez amb esquinç de turmell, per tant Piñero sols podia disposar de vuit jugadors.

Inici de partit trepidant amb un Bàsquet Sitges endollat que amb dos triples de Josep Agustí assolia el màxim avantatge al minut cinc, 12-16, tot i que al final del quart els de Girona capgiraven el marcador, 24-20. Del domini dels atacs es passa al domini de les defenses i el Sitges guanyava la partida (10-15) marxant als vestidors un punt a dalt els de Piñero, 34-35.

Un tercer quart molt igualat i amb moltes personals quedava en empat anotant tots dos equips 18 punts i amb tot per decidir en els darrers 10 minuts, 52-53. El Girona en el darrer quart volgué sorprendre plantejant una zona dos-tres en defensa que un excel·lent Adrià Mestres destrossà amb tres triples pràcticament consecutius, 67-73 a manca d’un minut per finalitzar el partit. Quan tot semblava que ja estava fet, dues pèrdues de pilota inexplicables del Sitges donaren als gironins l’oportunitat d’empatar el partit amb dos llançaments de tir lliure amb el marcador  72-74 i a manca de pocs segons per la fi del partit. Afortunadament sols entra un dels dos, 73-74, i la posterior falta personal dels locals dona l’oportunitat als del Garraf de llançar i també transformar un dels dos tirs lliures i final de partit, 73-75.

El Bàsquet Sitges surt de la zona que obliga a jugar promoció de permanència però amb tants equips implicats i enfrontaments directes a la darrera jornada encara no hi ha la permanència assegurada a la màxima categoria del bàsquet català.

Aquest dissabte a les 18:00 hores visita Pins Vens, en la darrera jornada, un dels equips més forts del grup l’U.E. Sant Cugat Negre, equip ja classificat per jugar el Play off d’ascens. El final de temporada del Sitges amb cinc partits guanyats dels darrers sis jugats, demostra estar en el seu millor moment i depèn d’ell mateix per assegurar-se la permanència. El suport de tota la afició, però, serà necessari per enfrontar-se a un equip que ja prepara les fases per saltar a la competició estatal.

Alvin 14, Roger P, Adrià 16, Manel 6, Roger S., Elias 9, Mauro, Josep 10,  Seth 12, Nacho 8, Omar.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  24-20  10-15  18-18  21-22

Soci, aficionat, seguidor, dissabte No et pots perdre el partit on el Bàsquet Sitges es juga la permanència a Copa Catalunya. T’hi esperem !!!