Pàdel i triatló

Primera divisió Lliga Interclubs Pàdel Femení

CN Sitges Sitges 03-05-2018 16:53 Lectures 1565
Lliga Interclubs Pàdel Femení. Eix

Lliga Interclubs Pàdel Femení. Eix

Primera divisió Lliga Interclubs Pàdel Femení
Barcelona, dimecres 26 d’abril

L’equip A del Pàdel femení del Club Natació Sitges segueix amb bona sintonia i aconsegueix la quarta victòria consecutiva en la Lliga Interclubs de la Federació Catalana de Padel 2018 (categoria C) enfront el Club Tennis La Salut de Barcelona.

Les jugadores convocades pel passat dimecres 26 d’abril s’ho van passar molt bé, el que els va permetre, combinat amb un gran joc, aconseguir 3 punts més per a la classificació general en acabar l’enfrontament amb un resultat de 3 a 2 favorable a les sitgetanes.

Les parelles sitgetanes i els seus resultats van ser els següents:

• Parella 1: Mercè López –Carla Fernandez  7/5    2/6 super tie break 15/12
• Parella 2: Nieves Piera - Lorea Bakero   6/4    3/6 super tie break 4/15
• Parella 3: Mina Ognanova – Carla Jordà   5/7 1/6
• Parella 4: Flor Gonzalez – Fabiola Aramburu   6/4   6/1
• Parella 5: Marie France Becqueriaux - Consol Sancho 6/3  6/7 super tie break 15/12

 

Triatló Infantil i Sprint de Sitges
Sitges, dissabte 5 i diumenge 6 de maig

Durant aquest cap de setmana tindrà lloc la 6a triatló infantil i la 12a triatló sprint de Sitges

Les dues curses, que arriben consolidades dins el calendari català de triatlons tindran el punt de trobada al Passeig Marítim a l’alçada de la platja de l’Estanyol.

El recorregut de les diferents curses infantils tindran la natació a la piscina del Club de Mar i els segments de ciclisme i atletisme per sobre del passeig el dissabte al matí.

La triatló sprint de diumenge tindrà la natació a la platja de la Riera Xica, el segment de ciclisme transcorrà per el Passeig Marítim fins al Vinyet on sortirà cap a la recta de la Mata on faran 3 voltes a un circuit per tornar a la zona de boxes a la Riera Xica i finalment faran la cursa a peu en un circuit per sobre del Passeig Marítim.

S’espera la participació de més de 600 esportistes durant el cap de setmana que posaran Sitges, un cap de setmana més, dins el mapa de l’esport català.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No