Objectiu aconseguit i permanència assegurada a la màxima competició del Bàsquet Català

Bàsquet Sitges “A” - U.E. St. Cugat  Negre. Eix

Bàsquet Sitges “A” - U.E. St. Cugat Negre. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 26a.

Bàsquet Sitges “A” 85 - U.E. St. Cugat  Negre 67

Tota la temporada en joc en un partit. Fugir de la promoció per la permanència després d’haver estat a la zona calenta de la classificació moltes setmanes era possible gràcies a un final de temporada excel·lent del Bàsquet Sitges, plantant-se a la darrera jornada amb cinc victòries en els  sis darrers partits. Però era imprescindible guanyar el tercer classificat l’U.E. St Cugat per assegurar la permanència sense dependre d’altres resultats.

Finalment Piñero no podia disposar per lesió ni amb Saladié, ni Mauro, ni Roger Pérez i eren convocats Otto Bolea i Oriol Camprubi del Sub-21.

Clares intencions des de l’inici de partit del Bàsquet Sitges d’anar a per totes amb un parcial de 9-2 que els del Vallès Occidental retallarien a meitat de quart, 16-14, però una altra estirada del Sitges amb una alta intensitat defensiva i un darrer triple d’Adrià Mestres, deixaria els visitants amb 15 punts, pels 26 anotats pels del Garraf. L’inici del segon quart comença pràcticament igual amb un triple de Mestres i intercanvi de cistelles amb defenses més intenses que fan que els homes interiors del Sitges es carreguin de personals i haguem de jugar amb l’Adrià de quatre. Al final del quart, 43-33.

Inici del tercer quart i després d’un altre triple de Mestres, rebrincada de turmell i a la banqueta. D’aquesta manera encara es limiten més les opcions de canvi pels homes interiors del Sitges, amb Omar eliminat per 5 personals i Seth amb 4 faltes personals i tot el segon temps per jugar. L’únic que no estava carregat era l’Elias Velasco.

En aquestes circumstàncies, un excepcional Elias prendria la responsabilitat en atac del Sitges i amb 16 punts seria el màxim anotador del partit, un triple d’Alvin al darrer atac del quart donaria la màxima avantatge al Bàsquet Sitges 71-50 per afrontar l’últim quart.

En cap dels  anteriors quarts el St Cugat  havia passat dels 20 punts i el Sitges afrontava l’últim amb 21 punts d’avantatge. Tot i les moltes lesions semblava ben encaminat i tan és així que en els darrers minuts van poder debutar a Copa Catalunya l’Oriol i l’Otto del Sub-21. Al final del partit 85-67.

Alvin 13, Roger P, Adrià  11, Manel 12, Roger S., Elias 16, Mauro, Josep 2,  Seth 15, Nacho 10, Omar 6.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  26-15  17-18  28-17  14-17