Natació i triatló

Cròniques del cap de setmana del CN Sitges

CN Sitges Sitges 10-05-2018 17:56 Lectures 2199
Equip aleví Manresa. Eix

Equip aleví Manresa. Eix

Final Comarcal de Natació Escolar
Sitges, dissabte 5 de maig

Els nedadors escolars del Club Natació Sitges es van enfrontar als del Lycèe BelAir en la Final Comarcal de Natació Escolar, una competició que va comptar amb la participació de més de 150 nedadors escolars nascuts entre els anys 2003 i 2011

L’equip sitgetà va estar format pels prebenjamins Vinyet Fullera, Stephanie Perez, Iria Gonzalez, Nacho Cid i Ramon Fullera, per les benjamines Yeva Krugykova i Elina Ustinova, pels alevins Sofia Kenzia, Joana Tarés, Georgia Cosialls, Alenadro Gené, Marc Delgado, Alex Martínez, Claudia Tarés, Laura Llansó, Arnau Villagrasa, Lucas Burgués, Marc Rodriguez i Liam Recobert, els Infantils Rocco Rochet, Alexis Rosés, Carla Ferran, Valentina Duque, Lucia Lopez i Victòria Iglesias i per la Cadet Abril Hernandez.

Els sitgetans van aconseguir fins a 28 medalles, destacant les primeres posicions de la benjamina Yeva Kruglykova en 25 papallona, dels alevins Arnau Villagrasa i Claudia Tarés en 50 esquena, Sofia Kenzia en 50 papallona i de l’Alejandro Gené en 50 lliures, dels infantils Rocco Rochet en 100 esquea i de la Carla Ferran en 100 papallona i de la cadet Abril Hernández en 100 esquena i 100 lliures.

Els primers classificats de les categories alevins, infantils i cadets participaran el proper dissabte 19 de maig a la Final Territorial a Barberà del Vallès en que s’enfrontaran als guanyadors del diferents consells esportius catalans.

Trofeu Ciutat de Manresa
Manresa, diumenge 6 de maig

Diumenge passat, els nedadors alevins del Natació Sitges van disputar el trofeu Ciutat de Manresa, competint, per segona ocasió, després del Trofeu Sant Jordi del Mediterrani en una piscina de 50 metres, unes competicions importants ja que els campionats es disputaran en una piscina d’aquestes característiques. Els nedadors van participar en un total de 4 proves individuals i en 4 relleus d’estils i estil lliure.

En conjunt, els sitgetans van tornar cap a casa amb un balanç molt positiu. A banda de la millora en moltes proves dels registres personals de l’Alex Matas, en Pau Rios, l’Eric Atienza, l’Eric García, en Pol Portillo, l’Izan Segura, l’Antonio Milà, en Nil Huete, el Mark Kramskoy, la Júlia Andreu, l’Ana Peris, la Iona Ryal, la Daniela Roselló, la Míriam Sánchez, l’Abigail de Ronne i la Carlota Oller, l’Alejandro Bravo va aconseguir la seva 4ª mínima pel campionat d’Espanya en 200 lliures i la medalla de tercer classificat en els 100 lliures.

 

Triatló Infantil i Sprint de Sitges
Sitges, dissabte 5 i diumenge 6 de maig

El passat cap de setmana va tenir lloc la XII edició del Triatló Sprint de Sitges i del  VI Triatló Infantil.

Dissabte al matí va ser el torn per els mes petits, que van disputar la prova oberta a nens i nenes nascuts entre els anys 2012 i el 2004, una prova participativa i no competitiva. Un total de 125 nens i nenes de diferents clubs de triatló de Catalunya.

El tram aquàtic es va realitzar a la Piscina Maria Teresa del Club de Mar de Sitges (25mts), el ciclisme des dels boxes en sentit Terramar  amb un gir de 180º al mig del recorregut i finalment  la cursa a peu des dels boxes situats davant del Club de Mar en sentit Plaça de la Fragata i tornada a la línea de meta.

El futur campions del Club Natació Sitges que van participar en aquesta edició van ser la Carla Buch, el Pol Vives, el Nil Vinent, el Neithan Force, en Bartomeu Tudela, en Máxim Camarasa, l’Alba Buch, la Noa Vinent, en Galdric Farrerons, el Marc Delgado, l’Iker Soyez, el Biel Chico, l’Alex Samitier i l’Alejandro Gené.

Diumenge es va disputar la triatló dels adults, que va constar de dos sortides amb més de 500 triatletes repartits entre la primera per homes federats i la segona per a dones i homes no federats.

La primera sortida va tenir lloc amb unes condicions meteorològiques força bones, mentre que la segona va començar amb amenaça de pluja que finalment es va acomplir i els participants van haver de completar els trams ciclista i de cursa a peu sota la pluja i amb una temperatura força baixa. Aixó va compoertar que l’asfalt estigués perillós tot i que la prova es va saldar sense incidents remarcables.

A la classificació per Clubs les noies del Club Natació Sitges van acabar en una meritòria quarta posició amb la Patri Perez, que va ser primera en la categoria Sub23, la Delia Banús (29a de la general i la Carla Delgado (32a de la general). En homes el Club Natació Sitges va acabar en la 11a posició amb  el Kiko Tomás (33è de la general), el Xavi Vives (57), l’Enric Buch (65), en David Martinez (74), en Rafa Llamas (101), el Lucas Saied (123), en Marc Gaspar (164), l’Asier Pardo (176), l’Àlex Catala (192), en David Ruiz (218), el Fernando Gómez (226), el Iuri Farrus (243), el Lee Eason (263), en Siscu Freixas (314), i el Jose Luis Gaspar (356).

Triatló Half de Toledo
Toledo, diumenge 6 de maig

En Tim Ehlers va debutar en la mitja distancia ( 1900- 80-21 ), representant al Club Natació Sitges, amb un temps total de 5h 28' 55'', assolint el seu repte de la temporada amb bona nota, al Triatló Half de Toledo on 300 participants d’arreu de l’estat.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No