Victòria de l'Aleví del Patí Vilanova al Campionat d'Espanya

Imatge d'arxiu. Eix

Aquest matí ha començat a Alcanyís (Terol) el Campionat d'Espanya d'hoquei patins en categoria Aleví, en el que hi participa el C.P. Vilanova, que ha derrotat en el seu primer partit de la lligueta -Grup A- al Compañia de Maria d'A Corunya per 2 gols a 0.

Els catalans han marcat el seu primer gol a manca de cinc minuts pel final del primer temps (A. Ferrer) i encara han tingut un penal abans del descans que no s'ha transformat. En la segona part Jofre Vila ha marcat el segon i definitiu gol a manca de dos minuts pel final.

Aquesta tarda s'enfrontaran al C.P. Raspeig, que també en el partit que obria el campionat ha derrotat clarament per 7 a 3 als amfitrions del C.P. Alcanyis.

En l'altre grup el G.E.i E.G. ha guanyat per 4 gols a 2 a l'equip gallec del H.C. Compostela, estant en joc el C.P. Cajar - C.P. Urdaneta.