El Patí Vilafranca obté la salvació i mira l’ascens a l’OK Lliga

Imatge del moment del gol de Ferran March que suposava el 3 a 1 . Dídac Berlanga

El Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, va certificar la salvació matemàtica a la primera divisió nacional espanyola per la propera temporada, i no només això, sinó que va retallar dos punts amb el tercer classificat i ara està a dos punts de l’ascens a l’OKlliga.

I és que els homes de Francesc Bargalló van sortir molt concentrats a la pista i van ser els primers en crear perill a la porteria rival, però el Sant Feliu va contraatacar i amb xuts llunyans que Arellano va aturar amb efectivitat. Però va ser el Patí qui en el minut 9 i 10 de partit posava el 2 a 0 en el lluminós., primer va ser el capità Lluis Ferrer i un minut més tard Marc Vázquez de xut, col·locava la bola a l’escaire de la porteria rival.

Veient els dos gols del Patí el Sant Feliu va demanar temps mort, per tal d’adreçar la situació. Tot just sortint del temps mort, els arbitres van ensenyar una targeta blava al jugador argentí del Patí, Mauro Giuliani, la posterior falta directa, la va transformar el Sant Feliu, fent el 2 a 1 en el minut 11.

Però a partir d’aquí el Vilafranca es va imposar, i no va deixar opció als del Vallès, i a manca de 6 minuts per la finalització del primer temps, Ferran March, va posar el 3 a 1 amb el què s’arribava al descans.

A la segona part, va ser el Sant Feliu, el que va tenir les primeres ocasions de gol, però al minut sis, el Vilafranca, mitjançant Lluis Ferrer va posar el 4 a 1 en el marcador. En el minut 9, els arbitres van ensenyar targeta blava al Sant Feliu, la posterior falta directa la va llençar Marc Vázquez, però el seu llançament va passar fregant el travesser. El Sant Feliu estava amb inferioritat numèrica, i el Patí ho va aprofitar per tal de fer el cinquè gol de xut des de la frontal de l’àrea. El sant Feliu, ja estava fora del partit i els homes de David Cáceres, van tornar a fer una falta directe, en aquest cas, el llançament, el va fer Carles Rodríguez, però el seu llançament el va aturar el porter. Quan quedaven sis minuts per la finalització, el Patí va robar una bola, i Mauro Giuliani es va presentar sol davant el porter, i no va fallar posant el 6 a 1 en el marcador. El Patí encara va tenir l’opció d’un penal, però Lluis Ferrer, va errar el seu llançament i amb el sis a un es va acabar el partit.

Ara el Patí rebrà al Shum, la propera setmana amb la vista posada en el tercer lloc, en el cap de setmana de fires.

CP VILAFRANCA: Arellano, Martí, Ferrer, A. Rodríguez i Vázquez –cinc inicial- March, C. Rodríguez, Giuliani i Salvadó

CHP SANT FELIU: Turón, Ortells, Pastor, Hinojal i Gómez –cinci inicial- Fajas, Solà, Esteeo, Valls