Ciclisme

Dissabte Vilanova i la Geltrú torna a respirar ciclisme amb la 7a Clàssica Isaac Gálvez

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-05-2018 22:30 Lectures 632
7a  Clàssica Isaac Gálvez. Eix

7a Clàssica Isaac Gálvez. Eix

Aquest proper dissabte 19 de maig se celebra a Vilanova i la Geltrú la 7a edició de la Clàssica Isaac Gálvez, que recorda any rere any la figura del ciclista vilanoví. La cursa, organitzada per la Unió Ciclista Vilanova, forma part del Trofeu Joan Casadevall de Grans Clàssiques que organitza la Federació Catalana de Ciclisme, i serà la 5a prova del  calendari. Oberta a les categories Elit  i Sub23, la cursa es porta celebrant ininterrompudament des de 2012, i en les 6  edicions celebrades sempre ha vist com augmentava la participació, consolidant-se com una de les proves del calendari amb més participació.

El recorregut d’aquesta edició serà l’habitual de 128 kilòmetres amb sortida a les 15:30h, i arribada a les 18h davant del Complex Poliesportiu Isaac Gálvez. Els corredors hauran de fer front a un terreny trencadís, el mateix pel que entrenava el ciclista vilanoví, enmig de les vinyes del Penedès. El circuit, molt tècnic, compta amb el pas per 9 trams de camí asfaltat, a l’estil de les grans clàssiques del nord d’Europa. La seva forma de 8 permet als aficionats seguir la cursa amb facilitat.

Després de 4 proves la classificació del Trofeu Joan Casadevall de Grans Clàssiques l’encapçala el ciclista del Team Compak David Gómez amb 120 punts, seguit per Daniel Cabello del Portet Instal·lacions – Corvi amb 85 punts. Per  aquesta cursa s’espera la presència de 200 ciclistes procedents de Catalunya, Comunitat Valenciana, País Basc, Aragó i França.

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No