Atletisme

Pascual, Vila i Ramírez medallistes al Campionat d’Espanya Màster

Redacció Vilanova i la Geltrú 16-05-2018 10:58 Lectures 797
D’esquerra a dreta: Francesc Vila, Albert Pascual i Jose Antonio Ramírez . Eix

D’esquerra a dreta: Francesc Vila, Albert Pascual i Jose Antonio Ramírez . Eix

A l’estadi de la Bòbila de Gavà, hi va tenir lloc el Campionat d’Espanya de 10000 metres per atletes Màster. En ell hi prenien part tres atletes de la comarca amb serioses opcions de lluitar per entrar en les places de podi, i el resultat final va ser d’ allò més espectacular ja que es van endur una medalla de plata i dues de bronze.

Albert Pascual en la categoria M45 va guanyar la medalla de plata en una cursa molt intel·ligent, on no es va deixar emportar per una sortida frenètica i va seguir fidel al seu ritme habitual, calcant gairebé tots els parcials quilomètrics, per poc a poc anar despenjant rivals i acabar amb una brillant segona posició amb un temps de 33’10’’.

Jose Antonio Ramírez va ser bronze en la categoria M50, però en el seu cas, la seva tàctica va ser totalment oposada a la de Pascual. Ramírez va sortir a per totes des de el primer moment, fent un parcial espectacular en els primers cinc quilometres, però desprès va acusar l’esforç. Tot i això, no va veure perillar el bronze que va aconseguir amb un temps de 34’31’’.

Francesc Vila va acabar d’arrodonir l’èxit dels atletes garrafencs en aconseguir també la medalla de bronze en la categoria M55 amb un temps de 38’19’’. Vila va saber dosificar be el seu esforç i això va possibilitar que entrés als darrers quilometres en posicions de podi, plaça que no va abandonar fins arribar a meta amb aquest merescut bronze.

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No