Victòria del 2ªCatalana i bons partits del Ribes

2ªCatalana:
Caldes - CP SITGES 1-6
Xavi,(1)Toti,Magí,(2)Albert,(1)Chechi,Ivan,(2)Isaac i Dani.
Entrenador: Pepe Serrano

El passat dissabte a les 12'45h el segon equip del Sitges d'hoquei patins visitava la pista del cuer classificat, on l'equip venia de perdre un partit al final sense sort.
La primera part ha estat dominada per l'equip sitgetà, els locals ven tancats i sortien a la contra, i molt lluitadors, els sitgetans ho provaven però sense massa sort,però de tant provar al minut 12 Albert en un fort xut de fora l'àrea feia el 0-1 i així s'anava a mitja part.
A la segona tot igual, però en una bona contra els locals feien el 1-1. Els sitgetans es van posar les piles i a partir del minut 8 van anar caient els gols, fins arribar al 1-6 final, cal destacar la bona actuació del júnior Isaac.
La propera jornada el proper dissabte a les 19h a Sitges contra el Sant Just.

Resultats del Ribes C.P.:
Pre-benjamí: RIBES CP - Olimpic Vilanova 3-1
Benjamí: RIBES CP - Olimpic Vilanova 5-1
Aleví B: RIBES CP - Olimpic Vilanova 2-7
Aleví A: RIBES CP - Noia Freixenet 6-4

El passat dissabte a la tarda al pavelló de ribes s'han presenciat bons partits d'hoquei patins, molta igualtat i grans derbis.
Cal destacar la gran victòria de l'Aleví A, on amb un gran partit van guanyar al Noia, i van fer disfrutar al públic.
La propera jornada els equips ribetans visiten la pista de les comes a Igualada.