Sorprenent victòria a casa del 3r classificat

L’equip, en quadre, aconsegueix un brillant triomf a Balaguer

CB Balaguer - CB Samà. Eix

Q2 Consultors CB Balaguer 38 - El Surtidor Bàsquet Samà Vilanova 57

Després d'aconseguir segellar la permanència la setmana anterior a la pista del Cervera, les noies de Vicky Marcos es desplaçaven a la pista del Balaguer, equip situat en la tercera posició amb el mateix balanç que el segon. L'equip, amb les baixes de Laura i Marta per motius laborals, tampoc podia tenir a la seva disposició a les jugadores júniors, ja que actualment estan disputant la fase final de la seva categoria. Així doncs, si ja el partit era d'alta dificultat, l'equip només disposava de 6 jugadores per intentar donar la sorpresa.

L'inici de partit no podia ser millor. En els primers 5 minuts el marcador reflectia un 2-11. A poc a poc les locals van entrar en joc i al final del primer període les vermelles dominaven per onze punts. Al segon període es va seguir amb un intercanvi de cistelles, tot i que les defenses s'imposaven als atacs. El descans, el marcador era favorable a les vilanovines per 12 punts.

A la represa, novament bona sortida de les vilanovines, que aconseguien una màxima de 17 punts a favor (21-38 minut 25). A poc a poc, les locals van anar reduint les distàncies fins a situar-se a 11 punts quan faltaven cinc minuts per a la conclusió del partit. Podia donar la sensació que l'esgotament podria acabar passant factura a les jugadores, però res més lluny de la realitat. Un parcial de 0-9 acabava sentenciant el partit cap a les samistes, que s'enduien una inesperada victòria a casa del tercer classificat.

Felicitar a cadascuna de les jugadores, que van donar el 100% en cadascuna de les accions i van permetre sumar una victòria possiblement inesperada degut a les circumstàncies del dia: poques jugadores i desplaçament llunyà.

La setmana vinent, últim partit de la temporada, a casa contra l'Ipsi. De ben segur que les jugadores donaran el màxim per tancar la temporada amb una victòria davant l'afició.

Jugadors: Judith, Anna, Anabel, Elena, Marina, Xenia

Absències: Marta, Laura

Parcials: 6-17, 10-11 (16-28), 14-16 (30-44), 8-13 (38-57)