Primera Catalana

L'AB Vendrell tanca la temporada amb una derrota intranscendent davant el Navàs

Va ser l’últim partit d’Alejandro Cereto i Jose Gabaldón, què no seguiran a l’equip taronja

Vendrell - Navàs. Eix

Els vendrellencs arribaven al darrer partit de la temporada amb la feina feta, la permanència assolida i es van acomiadar de l’afició, amb una derrota intranscendent, pel resultat de 51-56, davant el Navàs. Va ser un encontre de tràmit, tot i què els visitants encara podien ser tercers, amb moltes errades i una baixa anotació, fruit dels baixos percentatges que van assolir els dos conjunts, i que es va emportar el Navàs, després de portar la iniciativa durant molts minuts.

Els de Marc Rovirosa, acaben el curs del debut a primera catalana, en una meritòria setena plaça, amb un balanç igualat de 15-15, un registre, que molts haurien signat a principis de lliga. El partit començava amb l’impuls d’Oriol Mateu, que donava als locals un parcial de 8-2, en els primers cinc minuts, després les defenses van agafar el protagonisme, costava anotar, amb errades constants per part dels dos equips, que deixava un 14-11, al final del primer quart. En el segon període els del Bages, van ser els clars dominadors, amb una defensa més pressionant, que dificultava l’atac dels del Vendrell i traient faltes personals als locals, que els portaven als tirs lliures, en un segon quart, que els visitants s’emportaven després d’un parcial global de 10-19, que significava un 24-30 al descans.

A la represa, els visitants van mantenir la iniciativa en el marcador, malgrat les errades en els tirs lliures i la irrupció de Marc Molina, que anotava deu punts gairebé consecutius, amb dos triples, que servien, als del Baix Penedès, per mantenir-se dins el partit, després del triple final d’Alejandro Cereto, l’últim que anotaria de taronja, que deixava un 41-46, a la fi d’aquest tercer quart.

Un darrer període, travat, on els locals es van encallar en l’apartat ofensiu, precipitats, abusant del llançament de tres punts, estant sis minuts sense veure cistella, i no és que els Navàs ho fes molt millor, però, el rebot ofensiu els hi donava un parcial de 0-6, que estirava el lluminós fins un 41-52, que semblava definitiu; els del Vendrell, però, no es van donar per vençuts, i un triple d’Adrià Trouvé, els reactivava, contestant amb un parcial de 10-0, què ajustava 51-52 el partit, a manca de poc més d’un minut pel final. La remuntada, malauradament, no es va poder completar, després d’un triple visitant, ja en l’últim minut, que sentenciava el marcador de manera definitiva.

L’afició va acomiadar l’equip taronja amb aplaudiments, premiant així, la gran temporada realitzada.

Al final del partit, el president del club, Albert Trillas, va dir unes paraules, i va entregar uns recordatoris, als jugadors Alejandro Cereto i Jose Gabaldon, dos referents, que no continuaran en l’equip la propera temporada.

AB Vendrell: Francisco (2), Casado (2), Mateu (12), Thiam (8), Solé, Cereto (3), Nieto, M. Molina (16), Gabaldón, Luna, Trouvé (8), i O. Molina. 4/21 triples, 5/12 tirs lliures, 18 faltes.

Parcials: 14-11, 10-19 (24-30), 17-16 (41-46), 10-10 (51-56).

El sènior femení tancava la temporada amb una victòria per 65-70 a la pista del Morell B, en la fase final de la tercera catalana. Les taronges han acabat sisenes, amb un balanç de 7-9, un curs marcat per les lesions, que han minvat el potencial de l’equip.

El sènior B masculí, s’acomiadava de la temporada, caient per 67-73 davant el conjunt del Claret B. Els vendrellencs han acabat tercers, amb un balanç de 8-6, la fase final del campionat territorial.

El junior masculí, disputava aquest cap de setmana la final a quatre del campionat territorial nivell A, a Tarragona. En les semifinals, els taronges perdien per 54-57 davant el Torredembarra, el futur campió. En el matx pel tercer lloc, els vendrellencs superaven 55-59 al conjunt del Carme.