Atletisme

Impecable actuació del Dinami-k al Campionat de Catalunya

Els atletes de base del Dinami-k Club Atletisme Vilanova . Eix

A les pistes d’Atletisme d’Ascó va tenir lloc la jornada prèvia del campionat de Catalunya per les categories sub-10, sub-12 i sub-14 que donava accés per a la final que tindrà lloc d'aquí a 3 setmanes. El rendiment dels atletes de base del Dinami-k Club Atletisme Vilanova va ser espectacular ja que un percentatge molt alt dels atletes que hi van prendre part s’ hi van classificar , i alguns d’ ells van mostres serioses opcions de medalla de cara a la final.

La categoria sub-14 va ser la que hi va classificar més atletes, 9 en total, destacant entre ells les primers places de Lerato Pagés en 80 metres tanques amb 12’’43 i triple salt  amb 10,29 metres, la quarta de Itziar Adan en llançament de Martell amb 28,64 metres , les cinquenes de Aina Pascual en salt de llargada i triple salt amb 4,52 metres i 9,68 metres respectivament  i la setena d’Alba Moya en els 3000 metres amb marca personal inclosa de 11’35’’

En la categoria sub-12 van ser només tres, però tots ells amb clares opcions de medalla per la final. D’una banda Oscar Curto es va classificar quart en els 60 metres amb un temps de 8’’83 , Martina Gibert segona en perxa superant el llistó en 1,85 metres , i Lara Ruiz segona en llançament de pilota amb 26,37 metres  i quarta en pes amb 7,93 metres.

En categoria sub-10 hi van haver dos atletes classificats destacant Adriana Curto amb el seu segon lloc en llargada amb una marca de 3,29 metres  i la quarta plaça en els 60 metres amb un temps de 9’’69.