Una victòria de prestigi que no assegura res

El Suburense fa sonar la flauta amb la seva victòria a Vilanova però ha de guanyar a la Fundació Alt. Vilafranca i esperar el miracle

CF Vilanova 3 – CF Suburense 4

Mai una magnifica victòria i única dels enfrontaments del Suburense davant el Vilanova pot servir de tan poc per l’equip sitgetà. Però tot i això els d’en Xavi Hereu van fer el que havien de fer ja que una derrota els abocava al descens una jornada abans, la situació a la taula els obliga a guanyar a la Fundació Vilafranca i esperar més que el miracle que la resta d’implicats no sumin, així com una carambola en forma de gols, és cert però que malgrat totes les dificultats patides al llarg del campionat aquest equip entrenat per en Xavi Hereu sempre amb l’aigua al coll lluitaran fins el darrer sospir, pel que ara sembla impossible, la permanència.

El partit

D’entrada aquest no era el millor escenari per un Suburense ferit de mort, jugar-se-la davant un Vilanova que tot i ser campió sumava dos derrotes consecutives al seu camp, necessitant acomiadar-se davant la seva afició de la millor manera, guanyant, en aquest cas l’encert que ha tingut el Suburense al llarg de la temporada va aparèixer en el derbi, des de el primer moment els vilanovins va arriscar molt pels seu laterals, precisament per les dues bandes va fer molt de mal el sitgetans a la primera meitat, a un Vilanova poc encertat en defensa. El segon remat visitant, un gran gol de Marc Navarro al minut 18 així com el de Geri al 25 i el segon de Marc  Navarro també d’un magnífic xut al 41 i el de Guillen Garcia al 45 deixava un sorprenent 0 a 4 al descans després de realitzar un joc de contraatac de tot efectiu davant un Vilanova descol·locat.

Reaccionava de la millor manera l’equip d’Agus Isabel al primer minut de la represa, un magnífic passi de Barragan que havia estat uns dels primers retocs tècnics per Marti Ferret aquest de volea fa un magnífic gol posant als seus dintre del matx  restant molt partit per endavant,  arribant el segon en les botes de Victor Delgado en altre bona jugada d’atac vilanovina al 58, en els millors minuts del Vilanova Manu fa penal a Valldosera veient la segona groga el central del Suburense, deixant al seu equip en inferioritat, el mateix Ignasi Valldosera posava el 3- 4 al 73, restaven encara masses minuts. Un Vilanova llançat veia més de a prop la remuntada i de fet les va tenir però Nito del tot encertat va refusar aquestes ocasions, també és cert que a l’equip sitgetà se li va fer molt llarga la segona meitat i no va saber gestionar, sobrava potser els nervis finals en els que la picabaralla entre Jorge Ayala i Victor Delgado acabaven veient la vermella els dos jugadors, tot però quedant en poc instants en no res, arribant a la fi el derbi que la historia recordarà com el darrer entre l’equip vilanoví i l’equip sitgetà.

CF Vilanova: Lucas Casas, David Gómez, (Victor Morillas 57) Iker Pujol, (Oscar Barragan 46) Valldosera, Marcel Álvaro, Alex Iloie, (Alex Saldaña 73) Pascua, Marti Ferret, (Victor Delgado 57) Codina, Aleix Vall, Ivan Torres (Moha 73).

CF Suburense: Nito, Abril, (Jorge Ayala 46) Plazas, Manu, Freixas, Navarro, Viñola, (John 61) Geri, Gracia, (Michel 61) Jano, (Julio 78) Georchi.

L’àrbitre Siurana Navea, el pitjor del partit, amonestava amb grogues als jugadors de Vilanova Iker Pujol, Alex Iloie, Aleix Vall, Ivan Torres i  vermella directa per Victor Delgado al minut 89. Mentre que al Suburense amonestava Freixas, Jano, Georchi, dos grogues a Manu, la segona al 72, dos grogues per Viñola, la segona al 89 i vermella directa per Jorge Ayala al 89.

El Suburense rep aquest diumenge i darrer del Campionat a la Fundació Alt. Vilafranca, l’hora d’inici les 12 hores.